Laatste nieuws over Netflix

Netflix komt binnenkort met Greenleaf seizoen 3

Het derde seizoen van Greenleaf is aanstaande op Netflix. Al sinds begin 2017 heeft de streamingdienst de uitzendrechten voor buiten de Verenigde Staten in het bezit en dat zorgt er nu voor dat het derde deel naar Netflix komt. Op 22 november verschijnt Greenleaf seizoen 3.

Oprah Winfrey

Greenleaf is oorspronkelijk een serie van OWN, het televisiekanaal van Oprah Winfrey. De veelzijdige Amerikaanse was tevens betrokken bij de ontwikkeling van de serie Greenleaf, als uitvoerend producent. In het tweede seizoen dook zij bovendien op in een gastrol. Dat seizoen is al enige tijd beschikbaar in Nederland.

Greenleaf seizoen 3 op Netflix

Vanaf 22 november is ook Greenleaf seizoen 3 op Netflix te zien. Alle afleveringen worden dan in één keer toegevoegd aan het aanbod. Het gaat om zestien afleveringen van ongeveer 45 minuten. Het zullen zeker niet de laatste afleveringen van Greenleaf zijn, want het is al bekend dat er een vierde seizoen gemaakt wordt van de succesvolle serie.

Miljoenen kijkers

Bij Oprah Winfrey Network was Greenleaf een groot succes. Het verhaal over de grote geheimen en leugens in de familiekerk trok veel kijkers. Naar de allereerste aflevering van Greenleaf keken in Amerika liefst drie miljoen kijkers. Dat liep daarna wat terug, maar ook na drie seizoenen trekt de reeks nog een miljoenen publiek. Ook in Nederland is er een behoorlijke groep fan van de dramaserie over de familie Greenleaf.

Onduidelijkheid

Het tweede seizoen verscheen iets meer dan een jaar geleden op Netflix. Dat was later dan verwacht, want de streamingdienst kondigde dit tweede deel eigenlijk al in de zomer van 2017 aan. Om onduidelijke redenen moest er langer op seizoen 2 gewacht worden. In het systeem van Netflix zelf is nu te zien dat seizoen 3 vanaf 22 november beschikbaar is. De kans is daarmee klein dat de nieuwe afleveringen ook nu niet verschijnen op het verwachte moment.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?