Laatste nieuws over Netflix

Netflix komt met romcom Someone Great met Gina Rodriguez

Gina Rodriguez Jane the Virgin Netflix film

Netflix lanceert binnenkort een romcom waarin Jane the Virgin-actrice Gina Rodriguez een hoofdrol in speelt. Nadat afgelopen week al bekend werd dat we binnenkort Holidate met Emma Roberts mogen verwachten op de streamingdienst, blijkt er nog een romantische komedie-film in aantocht.

Someone Great

Someone Great is de nieuwste romcom die we mogen verwachten op Netflix. In de film is een hoofdrol weggelegd voor Gina Rodriguez die in de huid kruipt van muziekjournalist Jenny. Als ze een droombaan aangeboden krijgt in San Fracisco, besluit haar vriend de relatie te beëindigen. Een verhuizing naar San Francisco ziet hij niet zitten en hij moet al helemaal niet denken aan een lange afstandsrelatie. Blair (Brittany Snow) en Erin (DeWanda Wise) vangen hun vriendin op en geven haar een onvergetelijke laatste avond in New York.

Geen gewone romcom

De romcom is wel anders dan de vele andere romantische komedies. “Ik wilde een romantische film maken over een vrouw die net uit een relatie komt en haar eigen prins op het witte paard is, in plaats van dat er een andere man voor haar moet zijn. De film draait om vriendschap en hoeveel liefde en steun er is. Dat geeft Gina’s personage kracht om voor zichzelf te kiezen”, liet maker Jenn Kaytin Robinson al weten in een interview met Refinery29.

Someone Great op Netflix

Someone Great wordt al razendsnel op Netflix verwacht. De romantische komedie is vanaf 19 april te bekijken bij Netflix. Hieronder bekijk je alvast een eerste trailer.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?