Laatste nieuws over Netflix

Netflix kondigt achtste ‘Harlan Coben’ aan: Fool Me Once

Netflix werkt momenteel aan een achtste ‘Harlan Coben’, zo laat de streamingdienst ons vandaag weten. De releasedatum van deze nieuwe show is nog niet bekend, maar dat Fool Me Once eraan komt staat dus vast!

Fool Me Once

Fool Me Once is, zoals we inmiddels wel gewend zijn, de verfilming van het boek… Fool Me Once van Harlan Coben. Het boek, en de serie dus ook, gaat over Maya Stern, die te dealen heeft met de brute moord op haar man Joe. Het verwerkingsproces is inmiddels ingezet, maar als ze een zogenaamde ‘nanny-cam’ (een babyfoon met camera) installeert, schrikt ze zich een hoedje als ze ineens haar man het beeld binnen ziet schuifelen. Detective sergeant Sami Kierce leidt intussen het onderzoek naar Joes dood, maar hij dient daarnaast eigen trauma’s en geheimen te verwerken. En ook Maya’s nichtje en neefje spelen een rol in Fool Me Once, want zij proberen meer te weten te komen over de moord op hun moeder, die enkele maanden eerder plaatsvond. Al deze moorden, zouden die iets met elkaar te maken kunnen hebben?

Regisseurs, scriptschrijvers en cast

Fool Me Once wordt geregisseerd door David Moore (bekend van Outlander) en Nimer Rashed (EastEnders). Danny Brocklehurst (Brassic, Come Home) neemt het script voor zijn rekening en hij wordt geassisteerd door Charlotte Coben (de dochter van our lord and saviour Harlan), Yemi Oyefuwa, Nina Metivier en Tom Farrelly.

Ook de cast van Fool Me Once is al bekend: Michelle Keegan (Brassic, Our Girl) speelt de rol van Maya Stern en daar krijgt ze naar verluidt een bedrag van zes cijfers voor. Adeel Akhtar (Sweet Tooth, Ali & Ava) kruipt in de huid van Sami Kierce, Richard Armitage (Stay Close, The Stranger) in die van Joe Burkett, Joanna Lumley (Absolutely Fabulous, Finding Alice) in die van Judith Burkett, Emmett J.Scanlan (Kin, Peaky Blinders) in die van Shane Tessier en Dino Fetscher (Years and Years, Foundation) in die van Marty McGreggor.

Fool Me Once op Netflix

Een releasedatum hebben we nog niet: Netflix maakt alleen bekend dat er gewerkt wordt aan Fool Me Once, maar wanneer deze ‘Harlan Coben’ uit moet komen is dus nog een raadsel. Vermoedelijk kunnen we snel meer nieuws verwachten!

 Netflix werkt niet alleen aan Fool Me Once, maar aan nóg drie Harlan Coben-projecten. Welke dat precies zijn kun je in dit artikel checken!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?