Laatste nieuws over Netflix

Netflix kondigt drie nieuwe Original’s series aan

Netflix heeft een aantal eigen series onder de naam Netflix Original’s. De meest bekende is House of Cards. Deze serie is uitermate populair, maar ook Orange is the New Black valt onder de vlag van de online streamingsdienst uit de Verenigde Staten van Amerika. Ook Turbo is een Netflix Original’s serie en keer op keer wordt aangetoond dat dit series met veel kwaliteit zijn. Het is dan ook begrijpelijk dat het doorgaat met het produceren van nieuwe series en dat is ook precies wat er gedaan wordt.

King-Julien-king-julien-official-club-17129052-332-363Netflix kondigde onlangs aan in samenwerking met Dreamworks Animation drie nieuwe series te gaan produceren. Een aantal bekende animatiefilms die Dreamworks Animation in het verleden uitbracht zijn de Shrek films, Antz en Madagascar. Van laatstgenoemde film is Koning Julien één van de karakters. Koning Julien is koning van de lemuren op Madagascar en krijgt nu dus een eigen serie. In de Engelse variant van Madagascar wordt de stem van King Julien ingesproken door Sacha Baron Cohen, onder andere bekend van Borat en Ali G Indahouse.

Naast de serie over King Julien zullen er nog twee series geproduceerd worden. De Gelaarsde Kat gaat uiteraard over de kat met de negen levens en VeggieTales in the House. Dit is een serie waarin karakters van groenten een hoofdrol spelen, zoals in een trailer hieronder te zien is.

De series moeten eind 2014 op Netflix Nederland verschijnen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?

2 Reacties