Laatste nieuws over Netflix

Netflix kondigt Everything Sucks! aan en gaat terug naar 1996

Netflix heeft een nieuwe serie aangekondigd: Everything Sucks!. Het eerste seizoen van deze serie zal bestaan uit tien afleveringen en zal zeker voor diegene die in de jaren negentig is opgegroeid oude herinneringen naar boven brengen.

1996

In Everything Sucks! gaan we terug naar het jaar 1996 en worden er twee groepen gevolgd tijdens hun periode op de middelbare school. Een typische coming of age serie dus, waarin veel herkenbare momenten verwerkt zullen zitten.

Everything Sucks! seizoen 1 op Netflix

Everything Sucks! seizoen 1 is vanaf 16 februari op Netflix te zien. Alle tien afleveringen worden dan vrijgegeven door de streamingdienst, zo is te zien in onderstaande aankondigingsvideo. In die korte clip zien we direct al een paar elementen die typerend zijn voor de periode op de middelbare school. Grappige woorden maken met de rekenmachine, tekst uitwissen met type-ex, een film kijken op videoband, op een televisie die het lokaal wordt ingereden. Noem maar op. Het zijn dingen die nu bijna zijn uitgestorven op school. Het maakt dat Everything Sucks! een trip down memory lane wordt.

De serie Everything Sucks! speelt zich af in een klein plaatsje in de Verenigde Staten en heet – hoe toevallig – Boring. De twee groepen die gevolgd worden in Everything Sucks! horen er niet echt bij. Ze zijn de nerds van de school en hebben een vreselijke tijd. Om het allemaal nog enigszins dragelijk te maken besluiten ze hun krachten te bundelen. Ze komen op het idee om een film te maken.

Cast

De cast bestaat uit een aantal bekende namen. De hoofdrollen worden gespeeld door Peyton Kennedy (American Fable, The Captive) en Jahi Winston (The New Edition Story) als studenten Kate Messner en Luke O’Neil, met Patch Darragh (Sully, Boardwalk Empire) en Claudine Nako (Grimm).

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?