Laatste nieuws over Netflix

Netflix kondigt House of Cards seizoen 5 aan

Netflix heeft de releasedatum van House of Cards seizoen 5 aangekondigd. Dat het vandaag, 20 januari 2017, wordt aangekondigd kan geen toeval zijn. Vandaag wordt Donald Trump namelijk geïnaugureerd als 45ste President van de Verenigde Staten. Zoals wij eerder al berichtten volgt het vijfde seizoen van House of Cards een stuk later dan we gewend zijn.

House of Cards seizoen 5

Het vijfde seizoen van House of Cards is namelijk in zijn geheel op Netflix te zien vanaf 30 mei. Dat is fors later dan voorgaande jaren. De eerste vier seizoenen werden namelijk steeds in de maanden februari en maart gelanceerd. Wat precies de reden is om House of Cards later te brengen is niet duidelijk. Eén ding is zeker: het aftellen kan nu beginnen. Over ruim vier maanden verschijnt House of Cards seizoen 5 op Netflix! HoC seizoen 5 verschijnt dus opvallend laat, maar dat is niet het enige. Doorgaans verschijnen de grote Netflix Originals op een vrijdag. Ook hier wijkt Netflix met House of Cards weer af, want 30 mei valt op een dinsdag.

We make the terror

“We buigen niet voor terrorisme. Wij creëren het terrorisme.” Dit waren de laatste zinnen van het vierde seizoen van House of Cards en dat daar op voortgeborduurd gaat worden in seizoen 5 mag dan ook geen verrassing heten. In onderstaande video wordt de releasedate van seizoen 5 bekend gemaakt. In de tweet worden gelijk die laatste zinnen van seizoen 4 weer aangehaald, terwijl in het filmpje de Pledge of Allegiance te horen is. “Ik zweer trouw aan de vlag van de Verenigde Staten van Amerika. En aan de republiek waarvoor hij staat. Eén natie onder God. Ondeelbaar, met vrijheid en gerechtigheid voor ons allen.”

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?