Laatste nieuws over Netflix

Netflix kondigt miniserie in aanloop naar Spaanse hitserie Élite aan

Het vierde seizoen van de Spaanse hitserie Élite is onderweg naar Netflix. Nog voordat fans aan de slag kunnen met seizoen 4 van de reeks, verschijnt een miniserie op de streamingdienst die bestaat uit vier verschillende verhalen. Vanaf 14 juni verschijnt er elke dag een nieuwe aflevering online tot op 18 juni seizoen 4 van Élite verschijnt.

Miniserie

In de miniserie draait het iedere dag om een paar hoofdpersonen uit de originele Élite-reeks. Zo trapt de miniserie genaamd Élite Historias Brevas op 14 juni af met Guzman, Caye en Rebe. Terwijl Rebe een gezellige housewarming organiseert voor haar vrienden, slaat de sfeer snel om door de aanwezigheid van drugs en plotselinge ongenode gasten. Een dag later zien we Guzmán opnieuw, maar dit keer samen met Nadia. Voor de bruiloft van haar zus keert Nadia even terug naar Spanje. Ze twijfelt of ze af moet spreken met Guzmán met wie ze een langeafstandsrelatie heeft.

Op 16 juni staan Ander, Omar en Alexis centraal. Ander leerde Alexis kennen in het ziekenhuis nadat hij te horen had gekregen dat hij ernstig ziek is. Nu Ander zelf aan de betere hand is, wil hij zijn chemopartner Alexis deze zomer ondersteunen. Carla en Samuel sluiten de miniserie op 17 juni af. Daarin zien we dat Samuel een groot romantisch gebaar brengt richting Carla op het vliegveld in de hoop haar in Spanje te kunnen houden.

Afscheid

Met de miniserie nemen we ook afscheid van een aantal hoofdpersonages van de eerste drie seizoenen van Élite. Zo zijn Nadia en Carla nog te zien in Élite Historias Brevas, maar hebben zij geen rol in seizoen 4 van Élite. Naast Nadia en Carla keren ook Lucrecia (Lu), Polo en Valerio niet terug voor het vierde seizoen. Élite seizoen 4 verschijnt op 18 juni op Netflix. Hieronder bekijk je alvast de vier trailers van de miniserie.

Bekijk de trailer van aflevering 1: Guzman Caye Rebe

Bekijk de trailer van aflevering 2: Nadia Guzmán

Bekijk de trailer van aflevering 3: Omar Ander Alexis

Bekijk de trailer van aflevering 4: Carla Samuel

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?