Laatste nieuws over Netflix

Netflix kondigt nieuwe erotische thrillerserie Perfil Falso aan

Na het grote succes van 365 DNI heeft Netflix nu opnieuw een erotische thriller naar zijn streamingdienst gehaald. Vanaf 31 mei kunnen we bij de streamingdienst aan de slag met Perfil Falso. De Colombiaanse reeks, die door het leven gaat onder de vertaalde naam ‘nepprofiel’, kent een bijzondere hoofdrol.

Het verhaal van Perfil Falso

In Perfil Falso gaat Camila via een datingapp op zoek naar een man. Ze verleidt Fernando, de man van haar dromen. Maar zoals wel vaker bij mannen die je leert kennen via een datingapp, blijkt Fernando te mooi om waar te zijn. Ze komt vast te zitten in een vals paradijs als ze erachter komt dat Fernando niet vrijgezel is en ook niet Fernando heet. Ze is vastberaden om erachter te komen via Fernando wel is en om hem te laten boeten voor zijn leugens.

Carolina Miranda van Quién Mató a Sara

Voor de hoofdrol is makers Pablo Illanes erin geslaagd om een bekend gezicht binnen te hengelen. Quién Mató a Sara-ster Carolina Miranda vertolkt de hoofdrol van Camila. De rol van Fernando wordt vertolkt door Rodolfo Salas. Julián Cerati van Pálpito heeft ook een rol in de serie. Perfil Falso staat op 31 mei op Netflix.

Bekijk de trailer van Perfil Falso

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?