Laatste nieuws over Netflix

Netflix kondigt nog eens drie kerstfilms aan

Santa Clause is coming to town. Het is pas oktober maar Netflix is al druk bezig met de mooiste maand van het jaar. Nadat het afgelopen weekend al The Christmas Chronicles aankondigde, zijn er daar nu nog eens drie bijgekomen. Het wachten duurt niet lang meer, want deze films verschijnen al in november.

Kerstfilms

Netflix weet dat we rond deze tijd van het jaar al uit beginnen te kijken naar Kerstmis en daar speelt de streamingdienst op in door al relatief vroeg kerstfilms toe te voegen aan het aanbod. Vorig jaar was A Christmas Prince het grote succes van Netflix en er werd zelfs een vervolg besteld. Daar is de releasedatum nu ook van bekend.

Releasedatum A Christmas Prince 2 op Netflix

A Christmas Prince 2: The Royal Wedding is vanaf 30 november op Netflix te zien. Dat kondigde de streamingdienst woensdag zelf aan. Er zijn nog maar weinig Netflix Original Films waar een vervolg van is besteld, maar A Christmas Prince was in 2017 dermate succesvol dat er voldoende vertrouwen was in een vervolg. Netflix koos overigens een opvallend moment uit om A Christmas Prince 2: The Royal Wedding aan te kondigen. De aankondiging volgde namelijk op de dag van The Royal Wedding van prins Harry en Meghan Markle.

In A Christmas Prince: The Royal Wedding wordt een kleine sprong in de tijd gemaakt, want het verhaal wordt één jaar later opgepakt. Nadat de vonk eerder al oversloeg tussen Amber en Richard wil het bijzondere koppel nu ook het huwelijksbootje betreden, maar ondertussen loopt ook het koninkrijk van Richard gevaar.

Kerstfilms op Netflix

Er verschijnen meer kerstfilms op Netflix de komende periode. Ook The Holiday Calendar en The Princess Switch mogen in november verwacht worden, zodat ze talloze keren bekeken kunnen worden voordat het echt Kerst is. The Holiday Calendar verschijnt 2 november al op Netflix, met een hoofdrol voor Kat Graham, bekend van onder andere The Vampire Diaries. Een getalenteerde fotografe erft een antieke adventkalender, maar eigenlijk heeft ze nooit veel met de feestdagen gehad. De adventkalender blijkt echter magisch te zijn en bevat een voorspellende gave. Zal het haar helpen om wel van de feestdagen te genieten?

Vanessa Hudgens draagt de hoofdrol in The Princess Switch en deze romantische kerstfilm is vanaf 16 november op Netflix te zien. The Princess Switch draait om Stacy en Margaret. Margaret is hertogin van Montenaro, terwijl Stacy een doodnormale vrouw uit Chicago is. De twee lijken echter als twee druppels water op elkaar en als ze van rol wisselen ontmoet Margaret met wat assistentie van een hulpje van de kerstman een collega van Stacy. In Montenaro wordt Stacy smoorverliefd op de verloofde van Margaret.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?