Laatste nieuws over Netflix

Netflix kondigt prequel-serie The Witcher aan: Blood Origin

Netflix lanceerde vorig jaar het eerste seizoen van The Witcher en de serie werd meteen goed ontvangen. Inmiddels is duidelijk dat de streamingdienst ook een live-action prequelserie gaat maken. In de reeks genaamd Blood Origin gaan we terug in de tijd.

Blood Origin

Blood Origin speelt zich 1200 jaar voor de gebeurtenissen van de hoofdserie af. Daarin wordt het verhaal verteld van de allereerste Witcher. De serie laat ook de gebeurtenissen zien die plaatsvonden toen de werelden van monsters, mensen en elven één werden. Lauren Schmidt Hissrich, eerder verantwoordelijk voor The Witcher, gaat ook met Blood Origin aan de slag. Datzelfde geldt voor showrunner Declan de Barra.

Blood Origin op Netflix

Netflix heeft op maandagmiddag bekendgemaakt dat er een prequelserie komt van The Witcher. Het gaat om een zesdelige live action spin-off serie. Wanneer we met de reeks aan de slag kunnen, is nog onduidelijk. Voor nu is De Barra alvast dolgelukkig. “Het is geweldig dat de wereld van The Witcher groter wordt. Ik hoop dat het nog meer fans zal opleveren.” Ondertussen wordt ook gewerkt aan The Witcher seizoen 2.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als The Witcher: Blood Origin op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?