Laatste nieuws over Netflix

Netflix kondigt nieuwe afleveringen Black Mirror aan

Netflix heeft een vierde seizoen van Black Mirror besteld. Net als het derde seizoen zal het nieuwe seizoen van Black Mirror weer zes afleveringen bevatten. Wanneer Black Mirror seizoen 4 op Netflix verschijnt is nog niet bekend gemaakt.

Netflix stapt in

Netflix lanceerde 21 oktober 2016 het derde seizoen van Black Mirror. De eerste twee seizoenen waren gemaakt in 2011 en 2013, maar toen waren het nog series van het Britse Channel 4. De serie bleef populair, ook nadat Channel 4 er een punt achter had gezet en dus pakte Netflix het op.

Black Mirror seizoen 4 op Netflix

Nu heeft Netflix dus Black Mirror seizoen 4 besteld. Daarmee geeft de streamingdienst aan dat het tevreden was over de ontvangst van het derde seizoen. Ook nadat Netflix de serie had overgenomen bleven de reacties positief en dat kwam mede door de aanwezigheid van Charlie Brooker. Hij bedacht de bijzondere verhalen van de eerste twee seizoenen en deed dat ook voor seizoen 3. Ook voor Black Mirror seizoen 4 heeft Brooker weer zes nieuwe bijzondere verhalen bedacht. Wanneer Black Mirror seizoen 4 precies op Netflix verschijnt is nog niet bekend. Maar de nieuwe afleveringen worden later dit jaar nog verwacht.

Ook voor Black Mirror seizoen 4 wordt weer gekozen voor zes afzonderlijke verhalen. De vraag is natuurlijk of de verhalen weer net zo ‘vreemd’ en ‘donker’ zullen zijn als de voorgaande seizoenen, maar aangezien Brooker is aangebleven lijkt die verwachting reëel. Eén van de afleveringen van seizoen 4 zal overigens geregisseerd worden door Jodie Foster. De titel van deze aflevering is Arkangel. Rosemarie DeWitt (La La Land), Brenna Harding (A Place to Call Home) en Owen Teague (Bloodline) zijn geselecteerd voor de cast van Arkangel. De andere afleveringen hebben als titel ‘USS Callister’, ‘Crocodile’, ‘Hang the DJ’, ‘Metalhead’ en ‘Black Museum’ meegekregen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?