Laatste nieuws over Netflix

Netflix koopt exclusieve rechten Breaking Bad

Netflix heeft bekend gemaakt dat de exclusieve rechten van Breaking Bad zijn aangekocht. Afgelopen week konden we al naar buiten brengen dat de verwachting was dat de resterende afleveringen van de populaire serie op 24 februari online zouden komen. De kans is nu nog groter dat dit het geval zal  zijn, want deze datum komt zelfs in de rapporten van Netflix voor.

De laatste afleveringen van Breaking Bad worden gereleased op de Amerikaanse versie van Netflix. Op dezelfde datum, of omstreeks deze datum, zal dan ook in Nederland het aanbod worden uitgebreid. De exclusieve deal van Netflix houdt in dat er geen andere streaming service de serie mag gaan aanbieden. Bij partijen waar dit nog wel het geval is, zal dit nog maar kortstondig zijn. De afleveringen worden daar namelijk verwijderd.

De  exclusieve samenwerking hing al een tijd in de lucht. Netflix maakte namelijk eerder al bekend dat de spin-off van Breaking Bad, genaamd Better Call, was aangekocht. In deze serie wordt het verhaal verteld van de advocaat Saul Goodman in de jaren voordat hij de advocaat van Walter White, de hoofdrol in Breaking Bad, word. ‘Better Call Saul’ zal in november 2014 verschijnen. Rond die periode zal de serie ook op Netflix in Nederland verschijnen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?