Laatste nieuws over Netflix

Netflix koopt rechten films van Nederlandse regisseur

De door de Nederlander Ate de Jong geschreven en geregisseerde film Love is Thicker than Water is vanaf eind november in Amerika te zien op Netflix. De streamingdienst kocht de filmrechten van deze komedie tijdens het Toronto International Film Festival.

Britse komedie

Love is Thicker than Water is een komedie met typische Britse humor er in verwerkt. Ate de Jong schreef het verhaal en regisseerde de film samen met Emily Harris. Ellie Kendrick, Lydia Wilson en Johnny Flynn spelen de hoofdrol in de komedie.

Ate de Jong heeft zijn sporen in binnen- en buitenland meer dan verdiend. In Nederland werkte De Jong bijvoorbeeld mee aan Het Bombardement en The Discovery of Heaven, terwijl hij in het buitenland een aflevering van Miami Vice regisseerde en ook betrokken was bij Drop Dead Fread en Highway to Hell.

Love is Thicker than Water op Netflix

Ate de Jong regisseerde Love is Thicker than Water dus en zijn film zal straks overal in de Verenigde Staten op Netflix te zien zijn. In Nederland draait de komedie nog in de bioscopen en dus zal de film van de Zeeuw hier voorlopig nog geen onderdeel van het aanbod uitmaken. Het is niet bekend gemaakt of de komedie, die door Ate de Jong als een moderne versie van Romeo en Julia wordt omschreven, op een later moment ook buiten Amerika op Netflix te zien zal zijn.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?