Laatste nieuws over Netflix

Netflix lanceert app voor Orange is the New Black

Orange is the New Black is hot. Afgelopen vrijdag werd het tweede seizoen van deze Netflix Original’s serie online gezet en dat werd gewaardeerd door een flink aantal abonnees. De online streamingdienst heeft nu ook een speciale applicatie voor Orange is the New Black gelanceerd.

De afgelopen weken zorgde Netflix er zelf voor dat het aantal liefhebbers van deze komische serie toenam, door de serie flink te promoten. Inmiddels hebben de meeste fans in ieder geval de eerste aflevering van seizoen 2 van Orange is the New Black gezien.

Helaas zijn er ‘slechts’ dertien afleveringen en daarna is het wachten op seizoen 3 geblazen. Het derde seizoen van OITNB zal er zeker komen, maar daar moeten we nog even op wachten. In de tussentijd kun je je echter vermaken met de officiële Orange is the New Black-applicatie: Orange is the New App.

Orange is the New App NetflixOrange is the new Black App NetflixOrange is the new app screenshot Netflix

 

 

 

 

 

 

 

Met OITNA kun je onder andere je eigen gezicht photoshoppen in het gezicht van een van de hoofdrolspelers, bijvoorbeeld die van Piper Chapman, Alex Vause of van George ‘Pornstache’ Mendez

De applicatie is gemaakt in opdracht van Netflix zelf. Het is de eerste app van het Amerikaanse bedrijf, na de applicatie waarmee films en series gestreamed kunnen worden.

De applicatie is nu te downloaden voor toestellen met Android en iOS.

Btw, als jullie de creaties toch delen op social media, mention ons dan ook eventjes op Facebook of Twitter zodat wij mee kunnen genieten van het eindresultaat! Have fun!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?