Trailers

Netflix lanceert laatste trailer Stranger Things seizoen 2

Will, Mike, Lucas Dustin, Joyce, Jim, Jonathan, Nancy en Eleven zijn 27 oktober terug met het tweede seizoen van Stranger Things. Na het waanzinnige succes van seizoen 1 wordt er al maanden naar het vervolg uitgekeken en met nog twee weken wachten voor de boeg heeft Netflix de laatste trailer gepubliceerd.

Vrijdag de dertiende

Dat Netflix vandaag heeft uitgekozen om de laatste trailer te tonen is geen toeval. Het is namelijk vrijdag de dertiende, traditioneel beschouwd als een ongeluksdag. De trailer bevat weer een hoop onheilspellende beelden met alle hoofdrolspelers.

In de afgelopen maanden hebben we al vaker flitsen van het tweede seizoen van Stranger Things gezien en daarin zagen we ook al beelden van een nieuw monster. De makers van de serie beloofden ons al dat het tweede seizoen nog enger zou worden en dat blijkt ook wel uit de nieuwste trailer. Het monster waar op gejaagd wordt lijkt nog groter, nog gevaarlijker en nog enger.

Stranger Things seizoen 2 op Netflix

Het tweede seizoen van Stranger Things verschijnt op vrijdag 27 oktober en ook over deze datum is nagedacht. De releasedatum valt namelijk tijdens Halloween en hoewel in Nederland minder belangstelling voor deze feestdag is, geldt het in onder andere de Verenigde Staten als een belangrijk feest. Ook in Nederland zijn we echter bekend met Halloween en wereldwijd heeft het een griezelig karakter. Stranger Things seizoen 2 past daar dus perfect tussen.

Het tweede seizoen zal bestaan uit negen gloednieuwe afleveringen en deze worden allemaal op 27 oktober aan het aanbod van Netflix toegevoegd. Het eerste seizoen bestond overigens uit acht afleveringen. Alle belangrijke personages keren terug in Stranger Things seizoen 2 en ook zal er aandacht zijn voor Barb. Hoe dat is ingevuld door de makers van de serie zal duidelijk worden zodra het tweede seizoen beschikbaar is.

Bekijk hieronder de laatste trailer van Stranger Things seizoen 2:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?