Laatste nieuws over Netflix

Netflix lanceert Marseille seizoen 2 in februari

De releasedatum van het tweede seizoen van Marseille is bekend. Het eerste seizoen van de Netflix Original verscheen in het voorjaar van 2016 en daarna werd het vrij stil rondom de serie. Nu is bekend geworden dat bijna twee jaar later het vervolg verschijnt.

House of Cards

Marseille werd vergeleken met House of Cards. Dit komt door het politieke karakter van beide series, plus het feit dat een machtsstrijd centraal staat. In het eerste seizoen werd burgemeester Robert Taro (Gérard Depardieu) belazerd door zijn protegé en dat zal in deel 2 een vervolg krijgen.

Marseille seizoen 2 op Netflix

Marseille seizoen 2 is vanaf 23 februari op Netflix te zien. Er zijn acht nieuwe afleveringen gemaakt en deze zullen vanaf de 23ste allemaal beschikbaar zijn bij de streamingdienst. Ook het eerste seizoen bestond uit acht episodes. Overigens werd het eerste seizoen van Marseille met gemengde reacties ontvangen, maar toch werd besloten om een tweede deel van de reeks te bestellen.

In het tweede seizoen van Marseille zullen de intriges tussen Robert Taro en Lucas Barres weer centraal staan. Zij zijn verwikkeld in een bikkelharde strijd om de macht in Marseille. Barres was in het voordeel, zeker ook omdat de gezondheid van de zwaarlijvige burgemeester het laat afweten. Marseille seizoen 2 zal laten zien wie de strijd gaat winnen.

Aanvankelijk was het de bedoeling dat Barres Taro zou opvolgen als burgemeester van Marseille. Taro stoomde de vriend van de familie klaar voor de functie, maar vlak voor de verkiezingen stak Barres spreekwoordelijk een mes in de rug van zijn leermeester. Hij had een verborgen agenda en belazerde Taro al die tijd. Ondanks dat voor de zittende burgemeester het einde van zijn politieke carrière in zicht is besluit hij het er niet bij te laten zitten en gaat vol in de tegenaanval. Vanaf 23 februari 2018 zal in Marseille seizoen 2 dus te zien zijn hoe de hevige strijd zich verder zal ontwikkelen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?