Laatste nieuws over Netflix

Netflix lanceert zeer binnenkort ook een Black Mirror-film

Er komt een Black Mirror-film aan op Netflix. Wie in het systeem van de streamingdienst zoekt op ‘Bandersnatch’ komt terecht op de pagina. Volgens Amerikaanse media moet de film nog voor de jaarwisseling aan het aanbod van Netflix toegevoegd worden.

Van Channel 4 naar Netflix

Black Mirror is al een paar jaar een Netflix Original. Van origine is het echter een serie van Channel 4. Toen de Britse serie echter geen nieuw seizoen meer bestelde van de hitreeks, stapte Netflix in, waardoor er een derde seizoen toch nog mogelijk was. Er volgde ook een vierde seizoen en seizoen 5 is onderweg.

Black Mirror-film op Netflix

In 2018 komt Netflix echter ook met een Black Mirror-film. Op het vijfde seizoen van Black Mirror moeten we namelijk nog even wachten. Daar wordt door de makers nog hard aan gewerkt en in één van de afleveringen zal Miley Cyrus te zien zijn. De Black Mirror-film draagt de titel Bandersnatch en verschijnt dus los van de voorgaande seizoenen en het aanstaande vijfde seizoen. Wat de releasedatum precies is moet nog bekendgemaakt worden, maar de verwachting is dat dit voor het einde van 2018 zal zijn. Daarmee voldoet Netflix toch nog enigszins aan de verwachting van de fans, omdat zij gewend zijn dat er vlak voor de jaarwisseling nieuwe afleveringen gelanceerd worden.

Dat zal in 2018 niet gebeuren, maar de film Bandersnatch zal een hoop goedmaken. De film zal anderhalf uur duren, maar verdere informatie, zoals wie er in de film zullen spelen, over Bandersnatch is nog niet bekend. Het staat uiteraard wel vast dat het gaat om één van de veel gebruikte technologieën in onze maatschappij, waarvan de gevolgen zeer heftig kunnen uitpakken. Dat kenmerkt immers de serie Black Mirror, waarvan iedere aflevering steeds weer op zichzelf staat en een nieuw probleem aankaart.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?