Trailers

Netflix lanceert officiële trailer Undercover

Netflix heeft de officiële trailer gelanceerd van Undercover. De Nederlands Belgische serie wordt momenteel al uitgezonden bij de VRT en vanaf 3 mei kunnen we ook in Nederland aan de slag met de misdaadserie. De trailer laat alvast zien wat we kunnen verwachten van de eerste Vlaams-Nederlandse coproductie van Netflix.

Undercover

De misdaadserie Undercover speelt zich af aan de Nederlands-Belgische grens. De hoofdrol is voor de harde drugscrimineel Ferry Bouwman (Frank Lammers). Als twee undercoverganten infiltreren in zijn organisatie, dreigt het hele imperium van de XTC-producent in te storten.

Naast Lammers zijn er in de serie ook hoofdrollen weggelegd voor Elisa Schaap als Boumans vrouw Danielle, Anna Drijver als undercover-agent Anouk en Tom Waes als undercover-agent Peter. Bijrollen zijn er voor Tim Haars, Raymond Thiry, Kevin Janssens en Huub Smit.

Undercover in mei naar Netflix

Het duurt niet lang meer voordat we het eerste seizoen van Undercover bij Netflix mogen verwachten. Vanaf 3 mei is de serie in Nederland te zien bij de streamingdienst. Met onderstaande officiële trailer geeft Netflix alvast een kijkje in de serie.

Bekijk de trailer van Undercover

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?