Laatste nieuws over Netflix

Netflix lanceert speciale Stranger Things game

Oktober is de maand van Stranger Things en dat wil Netflix weten ook. Op 27 oktober verschijnt het tweede seizoen en de hele maand zal er door Netflix en de serie naar de release toegewerkt worden. Nu is er een heus videospel gelanceerd voor mobiele devices: Stranger Things: The Game

Retro-style

Natuurlijk is de mobiele Stranger Things-game geheel in de jaren ’80 stijl gemaakt. Het spel is pixelig, waardoor het de sfeer van de serie weet te benaderen. Het doel is om met politieagent Hopper de jongens te vinden.

Om dit doel te bereiken moet je met Hopper langs allemaal obstakels in een laboratorium. Door het gevecht aan te gaan en sleutels te vinden kom je steeds verder in het spel.

Stranger Things: The Game downloaden

Stranger Things: The Game is beschikbaar op mobiele apparaten die draaien op iOS (Apple) of Android. Uiteraard is de game ter promotie van het tweede seizoen bedoeld, maar de fans genieten er met volle teugen van. In de playstores, waar de game gedownload kan worden, stromen de lovende reacties binnen. Zo wordt opgemerkt dat het spel de echte Stranger Things look and feel heeft. Ook de muziek en geluidjes die in het spel verwerkt zijn kunnen de gebruikers van de applicatie wel bekoren.

Dat er in de aanloop naar de lancering van Stranger Things seizoen 2 een spelletje wordt gelanceerd is niet geheel toevallig. In de afgelopen maanden sijpelde al wat informatie over het tweede seizoen door en daaruit bleek dat de klassieke speelhal een rol speelt in het nieuwe seizoen.

Stranger Things: The Game zal in ieder geval tot 27 oktober veel gespeeld worden door de echte fans. Daarna zal de focus zich ongetwijfeld verplaatsen naar het tweede seizoen van de populaire Netflix-serie. De negen gloednieuwe afleveringen verschijnen dan op Netflix.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?