Trailers

Netflix lanceert trailer Stranger Things seizoen 3

Netflix heeft eindelijk de trailer naar buiten gebracht van Stranger Things seizoen 3. Het derde seizoen wordt op 4 juli, Independence Day, toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. De eerste beelden laten zien dat de Hawkins-kinderen alweer wat ouder zijn geworden.

Stranger Things

De eerste trailer van het derde seizoen van Stranger Things laat een glimp zien van wat we dit seizoen kunnen verwachten. Zo zien we in de trailer onder meer een fragment waarbij Mike (Finn Wolfhard) zijn vrienden vraagt: “Wat dachten jullie? Dat we voor de rest van ons leven in mijn kelder spelletjes zouden zitten spelen?”

Ook komen Will (Noah Schnapp), Dustin (Gaten Matarazzo), Lucas (Caleb McLaughlin) en Eleven (Millie Bobby Brown) al voorbij in de trailer en staat ons een nieuw Demogorgon-style nachtmerrie te wachten. In de eerste beelden zien we daarnaast alvast een nieuw gezicht voorbij komen. Zo maken we alvast kennis met Cary Elwas als burgemeester Kline. In seizoen 3 gaan we ook Jake Busey als lokale journalist Bruce zien en Maya Hawke als Robin, een alternatief meisje dat een geheim over Hawkins ontdekt.

Stranger Things seizoen 3 op Netflix

Het derde seizoen speelt zich opnieuw af in Hawkins, Indiana, in 1985. De zomer is aangebroken en de kinderen hebben een zomerbaantje in het nieuwe winkelcentrum Starcourt Mall of genieten van hun zomervakantie. Maar hoe rustig zal deze zomer verlopen? We zullen wel nog even geduld moeten hebben voordat we met Stranger Things seizoen 3 aan de slag kunnen. De serie wordt op Onafhankelijkheidsdag toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst en die dag speelt ook een rol in het derde seizoen, zo kunnen we al zien in de trailer. Seizoen 3 bestaat uit acht afleveringen.

Vlak voor de release kwam er nog een tweede trailer uit

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?