Laatste nieuws over Netflix Trailers

Netflix toont eerste trailer van Suburra

De Italiaanse Netflix Original Serie Suburra verschijnt in oktober en in het weekend heeft de streamingdienst de eerste trailer getoond. In Suburra zullen we zien wat je min of meer mag verwachten van een Italiaans verhaal: familie intriges, corruptie en maffia.

Film

Suburra verscheen in 2015 al als film op het witte doek. Netflix brengt het verhaal middels een serie nu dus ook naar het kleine scherm. De serie zal dan ook losjes gebaseerd zijn op de film uit 2015. De serie is vanaf 6 oktober volledig te zien op Netflix.

Suburra: The Series seizoen 1 op Netflix

Suburra: The Series seizoen 1 zal uit tien afleveringen bestaan en deze worden allemaal in één op Netflix toegevoegd. Suburra draait om drie jongeren die actief zijn in de onderwereld uit op macht en geld. Uiteraard wordt deze strijd geleverd met een flinke dosis geweld. Ook de kerk en de politiek zullen een rol spelen in dit verhaal van Suburra. Voor de cast van Suburra zijn Francesco Acquaroli, Emmanuele Aita, Michele Placido, Filippo Nigro en Alessandro Borghi gestrikt.

Het is nog niet bekend of er van Suburra ook een tweede seizoen gemaakt zal worden. Vermoedelijk zal dit besluit afhangen van de reacties op het eerste seizoen van Suburra, dat dus vanaf 6 oktober op Netflix is te zien. Hieronder is de eerste trailer, waarmee een beeld van de serie geschetst wordt, van Suburra te bekijken.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?