Laatste nieuws over Netflix

Netflix maakt meer bekend over Bridgerton seizoen 3

Fans van Bridgerton kijken reikhalzend uit naar het derde seizoen van de serie. Inmiddels is duidelijk dat het eerste deel van seizoen 3 op 16 mei 2024 wordt toegevoegd en het tweede deel op 13 juni volgt. Nu heeft Netflix meer bekend gemaakt over het derde seizoen en zijn er nieuwe beelden gelanceerd.

Penelope en Colin

Netflix heeft het driejarig bestaan van Bridgerton aangegrepen om gloednieuwe beelden van het derde seizoen van de serie uit te brengen. In de nieuwe afleveringen staan Penelope Featherington (Nicola Coughlan) en Colin Bridgerton (Luke Newton) centraal. Penelope heeft haar langgekoesterde verliefdheid op Colin eindelijk opgegeven na het horen van zijn kleinerende woorden tegen zijn vrienden over haar. Ze heeft besloten dat het tijd is om een man te vinden, het liefst één die haar genoeg vrijheid geeft om haar dubbelleven als Lady Whistledown voort te zetten, ver weg van haar moeder en zussen. Maar vanwege haar gebrek aan zelfvertrouwen mislukken Penelope’s pogingen op de huwelijksmarkt dramatisch.

Nieuwe look

In de tussentijd is Colin teruggekomen van zijn zomerse reis met een nieuwe look en een flinke portie zelfverzekerdheid. Maar tot zijn grote verdriet merkt hij dat Penelope, de enige persoon die hem altijd heeft gewaardeerd, hem de rug toekeert. Colin doet er alles aan om Penelope’s vriendschap terug te winnen en biedt aan haar te helpen meer zelfvertrouwen te krijgen, zodat ze dit seizoen een echtgenoot kan vinden.

Maar wanneer zijn lessen iets te goed blijken te werken, begint Colin zich af te vragen of zijn gevoelens voor Penelope wel echt vriendschappelijk zijn. Voor Penelope wordt de situatie gecompliceerder door  haar breuk met Eloise (Claudia Jessie), die een nieuwe vriend heeft gevonden op een onverwachte plek. Ondertussen maakt Penelope’s toenemende aanwezigheid in de high society het des te moeilijker om haar Lady Whistledown alter ego geheim te houden. Hieronder zie je de nieuwe beelden voor seizoen 3, met ook de aanwezigheid van Anthony en Kate, die elkaar vorig seizoen vonden.

Niets missen van Bridgerton? Volg deze Facebook groep!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?