Laatste nieuws over Netflix

Netflix maakt releasedata van negen series bekend

Netflix TCA

Tijdens de Television Critics Association heeft Netflix de releasedate van liefst negen Netflix Originals bekend gemaakt. Twee keer per jaar komen journalisten uit Amerika en Canada bijeen om de plannen van de grote televisienetwerken en streamingdiensten aan te horen. Woensdagavond ging alle aandacht uit naar Netflix en werden er onder andere releasedata bekend gemaakt.

Lees ook: Alle te verschijnen series op Netflix

De afgelopen maanden werden er al verschillende series aangekondigd door Netflix. Zo was bekend dat er exclusief op Netflix een vervolg zou komen op de eerste twee seizoenen van Black Mirror. Ook van Chef’s Table wisten we dat er een nieuw seizoen zou komen, alleen ontbrak de datum hiervan nog. Gisteravond maakte Netflix aan die onzekerheid een eind, door bekend te maken wanneer deze series te zien zijn op Netflix. Onder de reeds aangekondigde series hoorden ook Beat Bugs, Gilmore Girls: A Year in the Life en The Ranch. In de tabel hieronder is te zien wanneer welke serie op Netflix verschijnt.

Ook nieuwe series aangekondigd door Netflix

Niet alleen de reeds aangekondigde series werden voorzien van een datum. Netflix kondigde ook een aantal gloednieuwe series aan. Zo verschijnt in september de serie Easy van Joe Swanberg, waarin onder andere een rol is weggelegd voor Orlando Bloom. Ook Lovesick verschijnt op Netflix. Deze serie ging voorheen door het leven als Scrotal Recall, maar krijgt onder Netflix een naamsverandering. Eind dit jaar zien we een nieuwe documentairereeks op Netflix, Captive. Begin 2017 verschijnt de negende serie op Netflix, dat is One Day at A Time

Titel Seizoen Datum
Chef’s Table: France 3 2-9-2016
Easy 1 22-9-2016
The Ranch 1B 7-10-2016
Black Mirror 3 21-10-2016
Lovesick 2 10-11-2016
Beat Bugs 2 18-11-2016
Gilmore Girls: A Year in the Life 1 25-11-2016
Captive 1 9-12-2016
One Day at a Time 1 6-1-2017

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?