Laatste nieuws over Netflix

Netflix maakt releasedatum Fuller House seizoen 3 bekend

Netflix heeft de releasedatum van Fuller House seizoen 3 bekend gemaakt. Het derde deel van het vervolg op Full House verschijnt negen maanden na het tweede seizoen van de komedieserie. Op 22 september voegt Netflix seizoen 3 toe aan het aanbod.

Full House

Netflix kwam in 2016 met het vervolg op Full House, dat in 1995 tot een einde kwam. Netflix dacht dat de serie nog niet klaar was en kwam dus ruim twintig jaar later met het vervolg. Een succes, zo bleek, want inmiddels leven we toe naar het derde deel van Fuller House.

Fuller House seizoen 3 op Netflix

Dat Fuller House seizoen 3 op 22 september 2017 op Netflix verschijnt is geen toeval. De streamingdienst en de makers van de serie hebben deze datum heel bewust uitgekozen. Het is dan namelijk exact dertig jaar geleden dat de eerste aflevering werd uitgezonden, op 22 september 1987 dus. Overigens verschijnt dan niet het complete derde seizoen van Fuller House. Netflix splitst dit deel op in twee delen. De eerste negen afleveringen zijn vanaf 22 september te zien en voor de resterende negen episodes wordt nog een datum gezocht. Dit zal ergens in december zijn, laat Netflix weten.

 

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?