Laatste nieuws over Netflix

Netflix maakt releasedatum nieuw seizoen One Day at a Time bekend

One Day at a Time Netflix seizoen 3

Het is bekend wanneer One Day at a Time seizoen 3 op Netflix verschijnt. De streamingdienst kondigde donderdagavond aan dat er nieuwe afleveringen verwacht mogen worden op 8 februari 2019.

Remake

One Day at a Time is een remake van de gelijknamige serie die tussen 1975 en 1984 draaide. De serie was toentertijd een idee van Norman Lear en in 2017 schonken Gloria Calderon Kellett, Mike Royce de serie een nieuw leven door een remake van One Day at a Time te maken.

One Day at a Time seizoen 3 op Netflix

De Netflix Original bestaat inmiddels uit twee seizoenen en hier zal begin 2019 dus een derde seizoen aan worden toegevoegd. Wederom zal het nieuwe seizoen uit dertien afleveringen bestaan en keert de Cubaans-Amerikaanse familie terug. Deze familie bestaat uit een alleenstaande moeder, die vroeger haar lande diende in het leger en tegenwoordig voor haar twee kinderen zorgt. Ze krijgt hierbij hulp van haar Cubaanse moeder Lydia.

Het tweede seizoen van One Day at a Time eindigde met een behoorlijke cliffhanger, omdat Lydia werd getroffen door een beroerte en hierdoor in een coma was terechtgekomen. Ze overleefde het, maar heeft de beroerte gevolgen in het derde seizoen van One Day at a Time? Het antwoord wordt op 8 februari gegeven, maar Netflix kondigt nu alvast aan dat er grote veranderingen in het nieuwe seizoen verwacht mogen worden voor de familie Alvarez.

One Day at a Time wordt gekenmerkt door bijzondere gastoptredens. Zo waren in de voorgaande seizoenen bijvoorbeeld Gloria Estefan, Danny Pino en Stephanie Beatriz en Melissa Fumero te zien in verschillende gastrollen. Ook in het derde seizoen zullen er gastrollen zijn, waaronder voor Joe Manganiello, Alan Ruck en India de Beaufort.