Laatste nieuws over Netflix

Netflix maakt releasedatum van Titans seizoen 1 bekend

Titans Netflix DC Robin

Netflix heeft de releasedatum van Titans seizoen 1 bekendgemaakt. Dat de nieuwe DC-serie in Nederland via de streaminggigant te zien zou zijn werd in oktober al bekend, maar nu is er ook een datum aan gekoppeld: 11 januari 2019.

DC en Marvel

Als het gaat om superheldenfilms- en series dan zijn DC Comics en Marvel de marktleiders. De afgelopen jaren werkte Netflix samen met Marvel aan verschillende series, zoals Daredevil, Luke Cage en Iron Fist. Al deze series zijn onlangs echter beëindigd.

Toeval of niet, maar rond dezelfde periode sloot Netflix een deal met Warner Bros voor de nieuwe serie uit de DC-stal. In Amerika is Titans te zien via de nieuwe streamingdienst van DC zelf, DC Universe, maar daarbuiten is de dienst nog niet actief.

Releasedatum Titans seizoen 1 op Netflix

Daarom kan Netflix Titans seizoen 1 vanaf 11 januari onder andere in Nederland aanbieden. De serie wordt in Amerika inmiddels al uitgezonden en op 28 december verschijnt de twaalfde en laatste aflevering. Een paar weken later worden de episodes dus ook aan Netflix vrijgegeven. Omdat seizoen 1 van Titans in Amerika dan al voltooid is lijkt het waarschijnlijk dat de twaalf afleveringen allemaal op 11 januari beschikbaar zullen zijn.

Titans draait om een groep nieuwe superhelden die uit verschillende windstreken van het DC-universum komen. De groep wordt geleid door Robin. HIj werd opgeleid door Batman en stond aan zijn zijde. Nu is het tijd om uit de schaduw te stappen en de krachten te bundelen met Starfire, Raven en Beast Boy.

Titans seizoen 2

In Amerika is Titans overwegend positief ontvangen en terwijl het eerste seizoen nog liep is er door DC Universe al een tweede seizoen besteld. Er zullen dus nog zeker twaalf nieuwe afleveringen gemaakt worden en ook het tweede seizoen wordt in Nederland op Netflix verwacht. Vermoedelijk zal dit weer enkele weken nadat de serie in Amerika te zien is geweest zijn.

Bekijk hieronder de aankondiging en de trailer: