Laatste nieuws over Netflix

Netflix maakt releasedatum Westside en artiesten bekend

Westside Netflix Glee The Hill

De non-scripted realityserie Westside is aanstaande op Netflix. Eerder dit jaar kondigde de streamingdienst dit gloednieuwe programma al aan en nu is de releasedatum bekendgemaakt en zijn de deelnemende artiesten bekend.

The Hills en Glee

Toen Westside werd aangekondigd door Netflix werd het nieuwe programma een kruising tussen Glee en The Hills genoemd. Daarmee werd een beeld geschetst van Westside, waarin getalenteerde en ambitieuze muzikanten bijeen komen die samen een programma ontwikkelen en zullen uitvoeren in een nachtclub in Los Angeles.

Releasedatum Westside op Netflix

De releasedatum van Westside op Netflix is nu bekend. Vanaf 9 november is de realityserie te zien op Netflix. Omdat het een realityserie betreft zullen we alle emoties die de artiesten voelen te zien krijgen. De succesmomenten zullen natuurlijk in beeld komen, maar zeker ook de momenten waarop het tegenkomt. Die momenten lijken er namelijk ook zeker te komen, aangezien de artiesten aan het begin van iets nieuws staan.

Naast het bekendmaken van de releasedatum van Westside kondigde Netflix ook aan welke artiesten te zien zullen zijn in het nieuwe programma. Pia Toscano is vermoedelijk de meest in het oog springende naam. Zij nam deel aan American Idol en was één van de favorieten onder de kijkers, maar werd desondanks voortijdig naar huis gestuurd. Toch zat de carrière van Toscano toen al in de lift, want ze kreeg diverse mogelijkheden aangeboden om het toch te maken als artiest. Ze zong bijvoorbeeld mee met Jennifer Lopez en ze werkte samen met producers als David Foster. De andere deelnemende namen aan Westside zijn: Taz Zavala, Arika Gluck, James Byous, Caitlin Ary, Leo Gallo, Alexandra Kay, Austin Kolbe, en Sean Patrick Murray.

Bekijk hieronder de officiële trailer van Westside: