Laatste nieuws over Netflix

Netflix maakt vervolg To All The Boys I’ve Loved Before wereldkundig

Het hoge woord is er nu echt uit: er komt een vervolg van To All The Boys I’ve Loved Before op Netflix. Vorige maand bracht regisseur Susan Johnson het nieuws eigenlijk nog naar buiten, maar Netflix heeft tot dit moment gewacht met het wereldkundig maken.

Boeken

Afgelopen zomer kwam de film To All The Boys I’ve Loved Before uit op Netflix en deze film was gebaseerd op het gelijknamige boek van Jenny Han. De romantische film sloeg aan bij een groot deel van de Netflix-gebruiker en dus ontstond al snel de vraag of de andere boeken uit de reeks ook verfilmd zouden worden.

Na To All The Boys I’ve Loved Before schreef Han namelijk ook nog de boeken P.S. I Still Love You en Always and Forever, Lara Jean. In deze boeken draait het om dezelfde hoofdpersonen en vanwege het succes van de film op Netflix leek een sequel niet ondenkbaar.

Sequel To All The Boys I’ve Loved Before op Netflix

Die sequel van To All The Boys I’ve Loved Before heeft Netflix nu officieel besteld. De streamingdienst kondigde dit aan via social media en in de vervolgfilm zullen de hoofdrolspelers Lana Condor en Noah Centineo weer te zien zijn. Of Netflix er nu voor kiest om P.S. I Still Love You te verfilmen, of de twee laatste boeken te bundelen in de sequel is niet helemaal duidelijk. Mogelijk ligt er dus zelfs nog een derde film in het verschiet.

Wanneer de sequel van To All The Boys I’ve Loved Before op Netflix te zien zal zijn is nog niet bekend. De film moet eerst nog opgenomen worden. De voorbereidingen zullen vermoedelijk al in volle gang zijn, aangezien regisseur Susan Johnson een maand geleden al wist dat de sequel er aan kwam. Dit deelde ze toen met haar volgers op Instagram, maar verwijderde dit bericht later weer. Nu is het alsnog officieel bevestigd, door Netflix.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?