Laatste nieuws over Netflix

Netflix maakt werk van Enola Holmes 3

Het was enige tijd stil rondom Enola Holmes. Een derde film gaat er nu echter toch komen. Millie Bobby Brown liet eerder nog optekenen dat er geen plannen waren, inmiddels is dat gewijzigd.

Zusje van Sherlock Holmes

Het zusje van Sherlock Holmes verscheen al in een boekenreeks en sinds 2020 ook op Netflix. Millie Bobby Brown vertolkte na Eleven in Stranger Things opnieuw een grote rol en de films werden zeer goed ontvangen. Het speelde karakter en de speurtochten deden het goed bij het grote publiek. En nu komt er een vervolg.

Werken aan scenario

Scott Stuber is bij Netflix verantwoordelijk voor de films en hij heeft in een interview met Collider laten weten dat er werk wordt gemaakt van een derde film. “We werken opnieuw aan een scenario om dat voor elkaar te krijgen. De aspiratie is er, ik zou graag nog een Enola Holmes film laten maken.”

Eerst naar Damsel

Verhalen zijn er genoeg en ook de eerste twee films bieden volop ruimte om meer te onderzoeken. Enola is inmiddels haar eigen detective bureau gestart en krijgt dus ook klanten genoeg met mysterieuze zaken. Voor Enola Holmes 3 zal verschijnen, de productie moet nog starten, zien we Brown komend jaar terug in een nieuwe film waarin ze de hoofdrol vertolkt: Damsel.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?