Laatste nieuws over Netflix

Netflix mogelijk 11 september beschikbaar

Het is een paar maanden relatief stil geweest rondom Netflix in Nederland, nadat in juni werd aangekondigd dat de Amerikaanse on demand filmverhuurder naar ons land zou komen. De afgelopen dagen verschenen er weer verschillende berichten over Netflix en dat duidt er op dat de lancering er in Nederland aan zit te komen.

Er werd al verwacht dat Netflix in het derde kwartaal beschikbaar zou zijn in Nederland. We kunnen nu stellen dat dit waarschijnlijk in de maand september zal zijn. Netflix heeft namelijk inmiddels de uitnodigingen voor een persevent op 11 september de deur uit gedaan. Hieruit kan worden afgeleid dat het bedrijf bekend zal gaan maken wanneer de videodienst beschikbaar zal zijn. Mogelijk is dat zelfs 11 september al.

Tegenover NUtech heeft Netflix laten weten dat de uitnodiging voor een feest is waar meer over de Nederlandse variant van de dienst bekend wordt gemaakt.

Wat is Netflix?
Voor dit video on demand systeem moet je een vast bedrag per maand betalen. De prijs in Nederland is nog niet exact vastgelegd, maar zal vermoedelijk rond de 8 euro per maand uitkomen. Als je eenmaal een abonnement hebt, dan kun je onbeperkt films en series bekijken. Er is een groot aantal ondersteunende apparaten waar Netflix op beschikbaar is. Hierdoor kun je eigenlijk op iedere gewenste plaats, mits een internetverbinding, je films en series bekijken.

Klik hier voor meer informatie

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?