Laatste nieuws over Netflix

Netflix neemt Amazon op de hak

4000541025448Netflix heeft Amazon op de hak genomen door middel van een filmpje dat op YouTube is verschenen. Amazon, een Amerikaanse webwinkel, kondigde een paar maanden geleden namelijk aan dat het in de toekomst pakketjes wil bezorgen met een drone. Er zouden dan dus geen koeriers meer nodig zijn. Drones zijn onbemande vliegtuigjes.

dvd.netflix.com steekt hier nu de draak mee. Met toestemming van Netflix is onderstaande video gemaakt. Op de video is de Drone2Home van Netflix te zien. “Een revolutionaire bezorgdienst voor dvd’s”, zei Hank Breeggemann met een knipoog, hoofd van de dvd-divisie bij Netflix. “Onze drones leveren uw dvd’s af enkele seconden nadat u ze aan uw winkelwagentje hebt toegevoegd. Met een locatiedienst voor uw smartphone, bereiken de dvd’s u bovendien waar u ook bent.” Natuurlijk is dit allemaal als grap bedoeld en dat lijkt geslaagd!

 

In Amerika is het mogelijk om naast het online streamen van films en series ook DVD’s te huren bij Netflix. De Amerikaanse streamingsdienst begon enige jaren geleden zelfs als een soort videotheek. Pas later werd de stap gezet naar het online aanbieden van films.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?