Laatste nieuws over Netflix

Netflix neemt specials van drie Nederlandse cabaretiers op

Soundos el Ahmadi, Rayen Panday en Martijn Koning zullen binnenkort op Netflix te zien zijn met hun eigen stand-upshow. Eind deze maand staan de drie cabaretiers in het theater en deze specials worden opgenomen door de camera’s van Netflix voor een release op de streamingdienst.

Stand-up

Cabaret vormt een belangrijk onderdeel van het aanbod van Netflix. De service staat natuurlijk bekend om de films en series, maar wie behoefte heeft om te schuddebuiken kan ook bij Netflix terecht. Het aanbod staat namelijk bol van stand-upshows.

Zo staan eerdere shows van de Nederlanders Hans Teeuwen, Theo Maassen, Jochem Myjer, Pieter Derks en Najib Amhali bijvoorbeeld al op Netflix. Daarnaast investeert het bedrijf ook veel zelf in specials. Kevin Hart, Chris Rock en Dave Chappelle sloten bijvoorbeeld exclusieve deals met Netflix voor hun specials. Ook Nederlandse cabaretiers zijn nu dus aan de beurt. De eerste Nederlander met een eigen special op Netflix was overigens Jandino Asporaat, met Hoe Dan Ook.

Soundos, Martijn Koning en Rayen Panday op Netflix

Shows van Soundos, Martijn Koning en Rayen Panday zullen straks op Netflix te zien zijn. Deze shows zullen vallen onder het nieuwe project Netflix Specials Live. Behalve Nederlandse cabaretiers zal er ook in andere landen gefilmd worden voor de Netflix Specials Live. Daarmee wil de streamingdienst nationale komieken een internationaal podium geven. De eerste drie Nederlanders die die kans krijgen zijn dus Soundos, Martijn Koning en Rayen Panday. Op 31 augustus vinden de opnames in Amsterdam plaats, in club Panama. Het drietal zal dan twee keer optreden en iedere cabaretier krijgt steeds een half uur om het publiek te vermaken.

De cabaretiers zijn erg enthousiast over het project met Netflix. “Je girl gaat internationaal”, jubelde Soundos op haar social media. “Op 31 augustus neem ik mijn Netflix special op!!” Je kunt overigens aanwezig zijn bij de opnames op 31 augustus in Amsterdam. Kaartjes zijn inmiddels te koop vanaf tien euro. De shows beginnen om 19.30 uur en 22.00 uur.

JE GIRL GAAT INTERNATIONAAL! Op 31 augustus neem ik mijn Netflix special op!! ?? Dit in het kader van Netflix Specials Live: de allereerste stand-up comedy opnames door Netflix in Nederland. In 13 landen worden half uur durende stand-up specials gefilmd, van India tot Canada, van Brazilië tot Nederland. Het wordt vrijdag 31 augustus opgenomen in club Panama Amsterdam samen met de specials van m’n vrienden Rayen Panday en Martijn Koning! Wil je erbij zijn? Dat kan voor €10! Tickets voor de show van 19:30 zijn nu te koop via: https://www.universe.com/events/netflix-specials-live-tickets-amsterdam-RNKC3S Tickets voor de show van 22:00 zijn nu te koop via: https://www.universe.com/events/netflix-specials-live-tickets-amsterdam-BG80T6 @rayenpanday

Een bericht gedeeld door Soundos (@soundos_el_ahmadi) op

Op 31 augustus neem ik mijn #Netflix special op!! ?? Dit in het kader van Netflix Specials Live: de allereerste stand-up comedy opnames door Netflix in Nederland. In 13 landen worden half uur durende stand-up specials gefilmd, van India tot Canada, van Brazilië tot Nederland. Het wordt vrijdag 31 augustus opgenomen in club Panama Amsterdam samen met de specials van m’n vrienden Soundos El Ahmadi en Martijn Koning! Wil je erbij zijn? Dat kan voor €10! Tickets voor de show van 19:30 zijn nu te koop via: https://www.universe.com/events/netflix-specials-live-tickets-amsterdam-RNKC3S Tickets voor de show van 22:00 zijn nu te koop via: https://www.universe.com/events/netflix-specials-live-tickets-amsterdam-BG80T6

Een bericht gedeeld door Rayen Panday (@rayenpanday) op

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?