Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 1 2019

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week!

Bird Box in eerste week tientallen miljoenen keren bekeken

Bird Box is de hit geworden waar Netflix op gehoopt heeft. Sinds ruim een week is deze film met Sandra Bullock in de hoofdrol exclusief te zien bij de streamingdienst en in die korte tijd is de film door ruim 45 miljoen accounts bekeken. Dat maakte de streamingdienst bekend, terwijl er verder nooit kijkcijfers gedeeld worden.


In-app aankopen binnenkort verleden tijd bij Netflix

Het is straks niet meer mogelijk om via de applicatie van Netflix abonnementen af te sluiten. Op dit moment moet de streamingdienst namelijk een percentage afstaan aan Apple (iOS) of Google (Android) als er via de applicatie een abonnement afgesloten wordt. Door de geĂ¯nteresseerden door te verwijzen naar een website waar het abonnement afgesloten moet worden wil Netflix er voor zorgen dat ze het volledige bedrag ontvangen.


De Beste Titels van december op Netflix

De propvolle decembermaand heeft interessante lijstjes opgeleverd wat betreft de Beste Titels van de maand. Zelf stelden we drie lijstjes (beste films, beste series en beste documentaires) samen, maar we waren ook benieuwd naar de keuze van de bezoeker van deze website. Dat leverde boeiende lijstjes op.


Netflix lanceert website rondom interactieve Black Mirror-film

Afgelopen weekend is door veel abonnees gekeken naar de interactieve Black Mirror-film. Het is voor het eerst dat een film voor volwassenen keuzes voor de kijker bevatte. Ook na afloop van de film gaat Bandersnatch nog verder, want online is er een website te vinden waar een game gespeeld kan worden.


Twee Netflix-films bij 2018-favorieten van Barack Obama

Ieder jaar deelt Barack Obama met zijn volgers op social media wat zijn favorieten van het betreffende jaar zijn. Zo geeft hij onder andere zijn favoriete films van het jaar door en dit jaar prijken er ook twee Netflix Originals op de lijst. De voormalig president van Amerika gaat zelf voor Netflix producties maken, maar genoot ondertussen van Roma en Annihilation.


Netflix bestelt serie gebaseerd op verhalen over Sherlock Holmes

Netflix heeft een serie besteld die gebaseerd zal zijn op de verhalen uit Sherlock Holmes. In deze reeks draait het echter niet om de Britse detective, maar om de straatbende waar hij regelmatig waardevolle informatie van krijgt: The Irregulars.

Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?