Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 10 2017

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week!

Band uit Leeuwarden te horen in potentiële hitserie van Netflix

Een mooi succes voor Sväva, een band uit Leeuwarden. Sväva maakte onlangs via social media bekend dat in de nieuwe Netflix Original Serie 13 Reasons Why een liedje van de band te horen zal zijn. Het gaat om het liedje Huntress en kwam een aantal weken geleden uit. 13 Reasons Why verschijnt 31 maart op Netflix en is een serie van Selena Gomez. Wanneer Huntress precies te horen zal zijn in 13 Reasons Why is nog niet bekend.


Netflix geeft keuze aan de kijker en werkt aan format met meerdere verhaallijnen

Via Netflix kun je al zelf bepalen waar en wanneer je naar een film of serie kijkt. De streamingdienst wil nu nog een stap verder gaan en de kijker ook laten bepalen hoe een serie zich ontwikkelt. Volgens The Daily Mail is Netflix bezig om een format te ontwikkelen waarbij de kijker zelf kan kiezen hoe het verhaal verder gaat vanaf een bepaald moment. Een optie op de afstandbediening moet het mogelijk maken om een keuze te maken.


Gilmore Girls-revival krijgt mogelijk een tweede seizoen van Netflix

Netflix is in gesprek over een nieuw seizoen van Gilmore Girls: A Year in the Life. Vorig jaar verscheen de revival op Netflix met vier gloednieuwe afleveringen van anderhalf uur. De trouwe fans van de sitcom genoten met volle teugen, maar de laatste scène was toch wat onbevredigend. De schreeuw om nog een seizoen van Gilmore Girls: A Year in the Life ontstond dan ook snel en nu worden de eerste positieve signalen geconstateerd. Ted Sarandos liet namens Netflix weten dat de gesprekken inmiddels zijn geopend.


Netflix tast flink in de buidel voor streamingrechten The Irishman van Scorsese

Een week geleden werd bekend dat Netflix de streamingrechten heeft gekocht van The Irishman, de nieuwe film van regisseur Martin Scorsese. Eerst zou de film via de traditionele wijze uitgebracht worden, maar vanwege financiële problemen bij Paramount kwam er een wending. Netflix sloeg toe en kocht de wereldwijde streamingrechten voor The Irisman, maar goedkoop was het allerminst. De streamingdienst betaalde volgens MovieWeb 105 miljoen dollar.


Meer beelden van Bright met Will Smith verschenen

Bright wordt een nieuwe Netflix Original Film, met daarin een hoofdrol voor Will Smith. Vorige week kondigde Netflix de actiethriller al aan en nu zijn er nieuwe beelden van Bright opgedoken. Hierin zien we niet alleen Smith terug, maar ook Joel Edgerton is hier op te zien. Bovendien gaf Smith aan waarom hij zo graag deze rol wilde hebben.


The Originals seizoen 4 start in maart al op Netflix

Het vierde seizoen van The Originals gaat nog deze maand van start op Netflix. Dat is eerder dan verwacht en dat komt omdat er niet gewacht hoeft te worden op het moment dat het seizoen in Amerika is afgerond. Op Netflix zal namelijk wekelijks een nieuwe aflevering van The Originals seizoen 4 verschijnen. Donderdag = The Originals-dag.

Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?