Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 10 2018

Lucifer seizoen 4

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week!

Boss Baby krijgt vervolg op Netflix met eigen serie

Er wordt een animatieserie voor Netflix gemaakt over Boss Baby. De film was vorig jaar een groot succes in de bioscoop en maakte tevens kans op een Oscar. De prijs ging uiteindelijk naar Coco, maar dat het met de populariteit van de baby wel goed zit blijkt wel uit het feit dat er op Netflix binnenkort een serie over Boss Baby verschijnt. In de film werd de stem van de wijze baby ingesproken door Alec Baldwin, in de serie zal dat gedaan worden door JP Karliak. The Boss Baby: Back in Business wordt 6 april op Netflix verwacht.

Netflix bestelt Australische serie met comedian Chris Lilley

Netflix mikt ook op succes met een Australische Original Serie. De streaminggigant heeft een tiendelige serie besteld, bij Chris Lilley en zijn productiepartner Laura Waters. Lilley is onder andere bekend van Summer Heights High en Angry Birds. Een titel voor de nieuwe serie is er nog niet, maar de opnames zullen deze maand nog van start gaan in Queensland, om vervolgens afgerond te worden in juni.


Boodschap van Claire Underwood in eerste teaser House of Cards seizoen 6

Netflix heeft de eerste beelden van House of Cards seizoen 6 gedeeld. Na maanden vol tumult over de meest succesvolle Netflix Original Serie ligt de focus nu weer op het zesde en laatste seizoen. In de eerste teaser draait het allemaal om Claire Underwood. Ze heeft bovendien een boodschap voor de kijker: We beginnen pas net.


Cast Everything Sucks! pakt rugzak uit jaren negentig uit

Everything Sucks! zorgde vorige maand voor een trip down memorylane. De serie haalt alle facetten aan die de in jaren negentig typisch voor scholieren waren. De serie is erg goed ontvangen en de cast kwam onlangs weer bijeen om voor Netflix een rugzak uit de jaren negentig uit te pakken. Met welke spullen gingen we eind vorige eeuw naar school?


Tom Ellis heeft wel ideeën voor vierde seizoen Lucifer

Het derde seizoen van Lucifer is nog in volle gang en het is nog niet bevestigd dat er een vervolg aan de populaire reeks gegeven zal worden, maar Tom Ellis, bespeler van Lucifer, heeft al wel ideeën voor het nieuwe seizoen. Hij vindt de serie het leukst als de verhalen wat donkerder van aard zijn. De combinatie met de kenmerkende humor van de serie zorgt er dan volgens Ellis voor dat Lucifer een genot is om naar te kijken. Dat vertelde hij tijdens een vraaggesprek met The Hollywood Reporter, waarin hij hoofdzakelijk over Lucifer sprak.

Netflix sleept een Oscar in de wacht dankzij veelbesproken doping-docu

De documentaire Icarus, die exclusief op Netflix te zien is, heeft zondagnacht (Nederlandse tijd) een Oscar gewonnen. De film won het gouden beeldje in de categorie Beste Documentaire. Icarus maakte veel los, omdat de maker ervan per toeval op een groot Russisch dopingschandaal stuitte. Naast Icarus maakten nog meer titels kans op een Oscar namens Netflix, maar zij grepen naast de prijzen.

Eerdere Netflix Newflash edities: