Laatste nieuws over Netflix Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 11 2016

Netflix Newsflash1
Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week met ook een kijktip!

Netflix heeft komedieserie van Nick Stoller zo goed als binnen

Netflix is dicht bij het sluiten van een deal met Nick Stoller voor een door hem geschreven komedieserie. Stoller is onder andere bekend van de komedies Sex Tape en Yes Man. Volgens Variety heeft Stoller niet alleen aan de komedie gewerkt. Ook zijn vrouw Francesca Delbanco heeft een aandeel in de serie, die acht afleveringen zou tellen. Het nieuws is nog niet bevestigd door Netflix. Een titel is er ook nog niet gevonden voor de serie en ook de cast moet nog samengesteld worden. Lees HIER meer over de serie van Soller en Delbanco.


Informatie over Scream seizoen 2 komt naar buiten

Het eerste seizoen van Scream is zeer goed  ontvangen door de kijker en dus wordt er nu al uitgekeken naar het tweede seizoen. Het nieuwe seizoen moet eind mei van start gaan en inmiddels hebben MTV en Dimension TV iets meer informatie los gelaten over de nieuwe reeks. Zo is bekend geworden dat Emma terugkeert naar Lakewood, waar ze denkt bij te komen van de heftige verhalen uit het eerste seizoen. Van het tot rust komen zal ongetwijfeld weinig terecht komen. Daarnaast werd prijsgegeven dat er een hoop nieuwe gezichten te zien zullen zijn in seizoen 2 van Scream.


Luke Cage kondigt onverwacht releasedatum aan

Vorige week vond de première van het tweede seizoen van Daredevil plaats in New York. De ogen waren dus gericht op Matt Murdock, maar ook Luke Cage (Mike Colter) was aanwezig op de rode loper. Onverwacht had hij het belangrijkste nieuws van de avond. Cage gaf in een interview namelijk aan dat het eerste seizoen van zijn eigen serie vanaf eind september op Netflix te zien zal zijn. Hij had al een rol in de serie Jessica Jones, maar in het derde kwartaal krijgt hij dus zijn eigen verhaal.


Shadowhunters krijgt ook een tweede seizoen

Sinds januari is de serie Shadowhunters in Nederland exclusief op Netflix te zien. Iedere woensdag wordt er een nieuwe aflevering aan het aanbod toegevoegd en inmiddels is het einde van seizoen 1 in zicht. Voor de trouwe kijkers is er goed nieuws, want het tweede seizoen van Shadowhunters is inmiddels aangekondigd. Als op 6 april de laatste aflevering van seizoen 1 op Netflix verschijnt is het dus niet gelijk einde verhaal, maar kan er uitgekeken worden naar het vervolg.


Netflix koopt film Brights met hoofdrollen voor Will Smith en Joel Edgerton

In de toekomst kan er een Netflix Orignal Film met een hoofdrol van Will Smith verwacht worden. Netflix heeft de rechten van Bright verworven. Het wordt een fantasiefilm, die geregisseerd zal worden door David Ayer (End of Watch). Hoofdrollen zijn er voor Will Smith en Joel Edgerton. Veel informatie is er nog niet bekend over Bright, behalve dat het gaat over een Orc-agent en de film als een groot project gezien mag worden.


 

Trailer Unbreakable Kimmy Schmidt seizoen 2 nu online

Wie in een sombere bui is kan het beste even naar de onlangs vrijgegeven trailer van Unbreakable Kimmy Schmidt seizoen 2 kijken. Vanaf 15 april is het vrolijke, onwetende meisje terug met nieuwe avonturen en de trailer is precies zoals we haar kennen: vrolijk, naïef en altijd enthousiast. Over exact één maand gaat het verhaal met Kimmy, die eerst vijftien jaar onder de grond leefde in een sekte, verder.


Kijktip: Zinzana (Rattle The Cage)

De film Zinzana (Rattle The Cage) werd door de kenners met veel enthousiasme ontvangen. Ook Netflix was enthousiast en kocht de wereldwijde streamingrechten aan. Sinds afgelopen week is de thriller op Netflix te zien en mag een ware aanrader genoemd worden. Zinzana gaat over de van een alcoholverslaving afkickende Talal. Op een dag wordt hij wakker in een politiecel in een klein dorpje. Talal is het slachtoffer geworden van een psychopaat en is getuige van een bloedbad. De tragiek zorgt voor een fascinerend verhaal.


Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?