Laatste nieuws over Netflix

Netflix Newsflash: Week 11 2017

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week!

Netflix komt mogelijk toch op Nintendo Switch

Nintendo heeft met de Nintendo Switch weer een succesvol product in handen. Met de nieuwe console kan er op verschillende manieren gegamed worden en dat valt goed in de smaak. Er is echter ook kritiek op de Switch: streamingdiensten als Netflix ontbreken vooralsnog op de console. Inmiddels heeft Nintendo op deze kritiek gereageerd en dat biedt hoop, want volgens Reggie Fils-Aime, Nintendo of America-president wordt er gesproken met streamingdiensten als Netflix en Hulu.


Los Pollos Hermanos-restaurant geopend tijdens SXSW

In Texas vindt momenteel het festival SXSW plaats. Hier komen muziek, films en media samen en Better Call Saul heeft dit grote festival in Amerika aangegrepen om het derde seizoen onder de aandacht te brengen en dat is gelukt, want er werd speciaal voor het festival een Los Pollos Hermanos-restaurant geopend. Dit restaurant kennen we van Breaking Bad en Gus Fring had de leiding over deze fastfoodketen. Fring maakt in Better Call Saul seizoen 3 zijn entree en dus was het pop-up-restaurant een uitstekende marketing-stunt.


Seizoen 2 van A Series of Unfortunate Events

Het jaar 2017 was nog maar een paar dagen oud, maar toen al had Netflix het eerste succes te pakken. A Series of Unfortunate Events debuteerde bij de streamingdienst en de reacties waren lovend. Netflix en A Series of Unfortunate Events hebben ruim twee maanden na de lancering bekend gemaakt dat er een tweede seizoen besteld is.


Netflix haakt met House of Cards in op Tweede Kamerverkiezingen 2017

Morgen (woensdag 15 maart) gaat Nederland naar de stembus voor de Tweede Kamerverkiezingen. Ook Netflix laat de verkiezingen niet onopgemerkt voorbij gaan en haakt met House of Cards in met verschillende fraaie reclamedoeken in de grote steden.


Populaire serie op Netflix stopt mogelijk na zesde seizoen

Er komt vermoedelijk een einde aan de populaire serie New Girl. Eén van de hoofdrolspelers van New Girl, Jake Johnson, liet zich ontvallen dat het goed mogelijk is dat het zesde seizoen van de komedieserie. Op Netflix staan de eerste vier seizoenen en tot nu toe werd er ieder jaar een nieuwe aflevering toegevoegd. Dat zorgde steevast voor veel vreugde, want New Girl is populair onder de gebruikers van Netflix.


Successerie The 100 krijgt ook een vijfde seizoen

The 100 behoort momenteel tot de meest populaire series en voor al die fans is er goed nieuws. Als het vierde seizoen er op zit, dan is het nog niet klaar. Er is namelijk een vijfde seizoen van The 100 besteld. Op Netflix is op dit moment het vierde seizoen te volgen, met wekelijks een nieuwe aflevering, en hopelijk kan daarna ook seizoen 5 bekeken worden.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?