Laatste nieuws over Netflix Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 13 2016

Netflix Newsflash1
Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week met ook een kijktip!

Netflix gaat televisies aanbevelen met keurmerk

Er kan overal gebruik gemaakt worden van Netflix, maar veel mensen kijken nog het liefst een film of serie van de streamingdienst vanaf de bank op de televisie. Niet alles televisies zijn hiervoor geschikt, al zijn er zeer veel mogelijkheden om Netflix op TV te ontvangen. Om de consument nog beter van dienst te zijn gaat Netflix televisies die uitermate geschikt zijn voor streaming voorzien van een keurmerk. Het Netflix Recommended TV-keurmerk werd afgelopen jaar al getest in de Verenigde Staten en nu gaat de VOD-dienst televisies wereldwijd keuren en aanbevelen.


Onduidelijkheid over nieuw seizoen Nashville

Momenteel is op Netflix het tweede deel van Nashville seizoen 4 te zien, met iedere week een nieuwe aflevering. Op dit moment is de serie nog in afwachting of het de goedkeuring van zender ABC krijgt om een nieuw seizoen te maken. Indien er groen licht gegeven wordt voor het vijfde seizoen van Nashville, dan zullen er nieuwe showrunners worden toegevoegd. Marshall Herskovitz en Ed Zwick zullen dan meedenken om ook het vijfde seizoen tot een succes te maken.


Hell on Wheels nog een paar weken te zien op Netflix

In vergelijking met de voorgaande edities van het verwijderalarm viel het deze keer reuze mee. Toch zaten er weer een aantal opvallende titels tussen, waarvan Hell on Wheels de meest opvallende is. Deze serie is zeer populair en er werd door velen uitgekeken naar het volgende seizoen. Deze zal echter niet verschijnen op Netflix, want na 14 april is Hell on Wheels door Netfilx verwijderd. Naast Hell on Wheels verdwijnen er nog tientallen andere films en series.


Jason Sudeikis gestrikt voor Netflix’ dramafilm Amateur

Over het algemeen is Jason Sudeikis in komische films te zien, waarin hij de grootste grappenmaker is, zoals We’re the Millers. In Amateur, een dramafilm van Netflix, laat de acteur zich ook eens van een andere kant zien. In Amateur is Sudeikis een basketbalcoach van een jonge ploeg, waarin de aandacht vooral uitgaat naar een 14-jarig talent. Hij komt als nieuweling in het team van Sudeikis. Een team met vooral oudere spelers en in eerste instantie heeft het basketbaltalent moeite om zijn draai te vinden.


Emma Stone en Jonah Hill headliners in nieuwe Netflix-komedie

Netflix heeft twee grote sterren gecontracteerd voor een nieuwe komedie serie. Emma Stone en Jonah Hill zullen de hoofdrol bekleden in de tiendelige komedieserie Maniac. Het is een serie die gebaseerd is op een Noorse serie. Hill en Stone zitten allebei in een gesloten inrichting. Hill denkt echter dat hij in een fantasiewereld leeft. Ook Stone is een patiënt in de gesloten inrichting.


Dataverbruik Netflix applicatie wordt teruggedrongen

Het streamen van een film of serie terwijl je niet aangesloten bent op een WiFi-netwerk kan een dure grap worden. Om te zorgen dat je tijdens het treinreizen of tijdens een tussenuur gewoon kunt Netflixen heeft de streamingdienst een nuttige update gegeven aan de applicatie. Er is een gegevensbesparingsfunctie ingebouwd in de applicatie. Hiermee wordt de kwaliteit van de stream verlaagd en daarmee ook het dataverbruik.


Kijktip: The Passion

In een paar jaar tijd is The Passion in Nederland uitgegroeid tot een zeer populair evenement en dit jaar ging het open lucht spektakel de internationaal. In Amerika hadden ze ook gehoord van het succes en dus werd het Nederlandse productieteam naar Amerika gehaald. In New Orléans vond het evenement plaats en nadat The Passion te zien was geweest bij Fox zorgde Netflix er voor dat de hele wereld naar het spektakel kon kijken.


Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?