Laatste nieuws over Netflix Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 14 2016

Netflix Newsflash1
Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week met ook een kijktip!

De eerste beelden van Netflix Original Voltron

Voltron was in de jaren tachtig van de vorige eeuw razend populair en deze serie wordt door Netflix nieuw leven in geblazen. De animatieserie wordt gemaakt door Dreamworks Animation, voor Netflix, en zal niet alleen voor de oude fans bedoeld zijn, maar ook voor een nieuwe generatie. Op 10 juni wordt Voltron gelanceerd en inmiddels zijn de eerste beelden naar buiten gekomen. In Voltron: Legendary Defender krijgen vijf tieners allemaal een eigen robot. Hiermee moeten ze een verdedigingslinie vormen om de wereld te redden.


Netflix toont spannende trailer van Marseille

Het wordt de Franse variant van House of Cards genoemd en vanaf 5 mei is Marseille te zien op Netflix. De serie speelt zich af in de gelijknamige Franse stad en draait om de strijd om het burgemeesterschap. Net als in House of Cards worden er keiharde politieke spelletjes gespeeld, in de strijd om de macht. Hoofdrolspelers in het verhaal zijn Gérard Depardieu en Benoit Magimel, waarbij Depardieu de huidige burgemeester speelt en Magimel zijn beoogde opvolger. De trailer van Marseille is sinds kort te zien.


Spin-off The Blacklist met hoofdrol Famke Janssen in de maak

Op Netflix zijn momenteel twee seizoenen van de populaire serie The Blacklist. Het derde seizoen loopt momenteel nog in Amerika en dat er meer in het vat zit voor The Blacklist blijkt wel uit het feit dat er een spin-off gemaakt zal worden. Daarin zal een hoofdrol weggelegd zijn voor de Nederlandse actrice Famke Janssen. Ook in The Blacklist speelt Janssen een rol. In aflevering 21 van seizoen 3 is zij te zien als Susan Scottie Halsted. Over dit karakter zal vervolgens een spin-off gemaakt worden.


Resultaat project II van Adam Sandler aanstaande op Netflix

Adam Sandler kreeg van Netflix de opdracht om vier producties te maken. The Ridiculous 6 was hier het eerste resultaat van. In mei volgt zijn twee project: The Do-Over. Uiteraard is het een komische film geworden. Ditmaal gaat het verhaal over een bankdirecteur die  van een oude vriend zijn eigen dood in scène moet zetten. Een maand voor het verschijnen van The Do-Over heeft Netflix de eerste teaser vrijgegeven.


Nieuw castlid gevonden voor Marvel’s Iron Fist

Colleen Wing krijgt een grote rol in de Netflix Original Marvel’s Iron Fist. Wing zal volgens Weekly gespeeld worden door Jessica Henwick en zij is bekend van Game of Thrones. Ook de rol van Iron Fist zal, zoals bekend, ingevuld worden door een andere acteur uit Game of Thrones: Finn Jones. Wing bezit een eigen dojo en is een martial arts expert. Zij zal in Iron Fist optreden als een bondgenoot van de superheld, die na vier jaar afwezigheid terugkeert in Hell’s Kitchen.


Netflix maakt ook een serie op Spaans grondgebied

Er zal ook een Netflix Original in Spanje opgenomen gaan worden. Na Noorwegen, Frankrijk, Engeland en Duitsland is Spanje het volgende land dat een ‘eigen’ Netflix Original krijgt. Bij dergelijk nieuws duikt ook altijd de vraag op of Nederland een Netflix Original zal krijgen. Een titel voor de Spaanse serie moet nog bekend gemaakt worden, maar er is al wel bekend gemaakt wie er achter de serie zitten. Carlos Sedes regisseert de Spaanse serie en Ramon Campos en Teresa Fernandez Valdes (bekend van Gran Hotel) treden op als producers.


Kijktip: The Wolf of Wall Street

In een week waarin er 99 nieuwe titels aan het aanbod toegevoegd worden is het moeilijk om een keuze te maken, maar uiteindelijk is deze gevallen op The Wolf of Wall Street. Een paar jaar geleden deed deze film, met Leonardo DiCaprio, in de hoofdrol de kassa’s van bioscopen nog flink regelen en nu is deze dramafilm dus ook te bewonderen op Netflix.


Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?