Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 14 2017

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week!

Help Netflix de ondertiteling te verbeteren tegen een vergoeding

Het aanbod op Netflix groeit wereldwijd ontzettend hard en al deze titels moeten ook voorzien worden van ondertiteling. Dit kost Netflix steeds meer moeite en dat gaat soms ten koste van de kwaliteit van de  ondertiteling. Deze foutjes kunnen wel doorgegeven worden aan Netflix, maar de streamingdienst wil de ondertiteling verder professionaliseren. Daarom is Netflix op zoek naar vertalers. Na het succesvol afleggen van een online test kan er tegen een vergoeding vertaald worden.


Stranger Things krijgt vinylbox

Het is alweer even geleden dat we nieuws hadden over Stranger Things, maar deze week is het weer raak. De muziek die in deze serie te horen is droeg bij aan het grote succes en wat dat betreft is er goed nieuws. Michael Stein en Kyle Dixon van de electronische band S U R V I V E hebben een vinylbox samengesteld met nummers van Stranger Things. De box bestaat uit 36 platen. Vanaf 14 juli is de vinylbox van Stranger Things te koop.


Girlboss lijkt het volgende succes van Netflix te worden

Eind april verschijnt Girlboss op Netflix en hier is nu de officiële trailer van verschenen. Girlboss is een serie over Sophia Amoruso. Zij groeide via eBay uit een belangrijke speler in de modewereld. Met een hoop brutaliteit en lef wist ze het ver te schoppen en inmiddels is Amoruso een voorbeeld voor velen, met haar bedrijf Nasy Gal. De serie Girlboss toont, een tikkeltje aangedikt, de weg van Amoruso naar het grote succes. De eerste beelden van Girlboss zijn veelbelovend.


Iron Fist populair onder de bingewatchers

Sinds een aantal weken is Marvel’s Iron Fist op Netflix te zien en hoewel de reacties gemengd zijn op dit vierde deel van de Marvel-reeks is de serie veelvuldig gekeken. Uit een analyse van 7Park Data blijkt dat Iron Fist zeer populair is onder de bingewatchers. Ruim 54 procent van de kijkers van Iron Fist keek drie of meer afleveringen achter elkaar, terwijl de andere series op Netflix van een uur gemiddeld een binge score van 46.9% hebben.


Grace and Frankie billboard zorgt voor verbazing in LA

Grace and Frankie seizoen 3 is sinds anderhalve week te zien op Netflix en in deze nieuwe reeks spelen vibrators een behoorlijke rol. De bejaarde dames zien hier namelijk een markt in en om het nieuwe seizoen van Grace and Frankie te promoten is in Los Angeles een gigantisch billboard van de dames te zien, met de vibrators in hun hand. Op de advertentie is ook de tekst ‘good vibes’ te zien en dat zorgde er voor dat passanten twee keer moesten kijken naar het billboard.


De Beste Titels van Maart op Netflix

De maand maart ligt achter ons en dus is het weer een mooi moment om terug te blikken. Er werden over de driehonderd films en series toegevoegd gedurende de afgelopen maand. Zoals iedere maand het geval is selecteerden wij de Beste Films van Maart, de Beste Series van Maart en de Beste Documentaires van Maart op Netflix.

Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?