Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 15 2018

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week!

Talkshow Bill Nye keert in mei terug op Netflix

Het derde seizoen van Bill Nye Saves the World heeft een releasedatum van Netflix gekregen. De bijzondere talkshow van Bill Nye gaat op 11 mei verder, met zes nieuwe afleveringen. In zijn show nodigt Nye experts en beroemdheden uit in zijn lab om onderzoek naar de wetenschap te doen. Ook in seizoen 3 zal hij weer nieuwe gasten ontvangen. In de eerste beelden werd alvast een voorproefje gegeven.

Netflix bestelt film over Russische mafia

Netflix heeft de uitzendrechten van het manuscript van schrijfster Rimma Rose over de opkomst vaan Russische mafia commandant verworven. Rose groeide in de jaren negentig op in Rusland, terwijl de regering in een crisis verkeerde. De VOR vocht om de macht in Moskou en dat zorgde voor bloederige taferelen. Rose maakte hier een fictief verhaal over en Netflix wil dit verhaal verfilmd zien worden.


Onverwacht einde voor Everything Sucks!

Netflix heeft na één seizoen al een punt gezet achter Everything Sucks!. Er komt geen tweede seizoen van deze komische reeks die verschillende herinneringen uit de jaren negentig ophaalt. Het besluit is verrassend, omdat het seizoen eindigde met een cliffhanger. Daarnaast was Everything Sucks! populair bij de kijkers. Er is dan ook teleurgesteld gereageerd op het nieuws dat Netflix de serie heeft gestopt.


Gastrol voor Busy Philipps in Unbreakable Kimmy Schmidt seizoen 4

In het vierde seizoen van Unbreakable Kimmy Schmidt, dat eind mei op Netflix verschijnt, is een gastrol weggelegd voor Busy Philips. De actrice speelde al in verschillende andere komische series, waaronder Freaks and Geeks. Nu zal ze dus ook haar opwachting maken in Unbreakable Kimmy Schmidt. Het is niet bekend in hoeveel afleveringen Philipps te zien zal zijn en wat haar rol wordt.


Netflix laat documentaire maken over cricket team van India

Onlangs voegde Netflix flink wat sportdocumentaires aan het aanbod toe, zoals over Maria Sharapova. Ook zelf legt het zich meer toe op sportdocu’s. Onlangs verschil bijvoorbeeld al deel één van de documentaire over Juventus en momenteel wordt er gewerkt aan een verhaal over de Formule 1. Ook laat Netflix nu een reeks maken over het cricket team van India. De serie zal uit acht afleveringen bestaan en draait om de wens van de sport om te groeien in India.

Eerste beelden van Nightflyers nu te zien

Het is nog wachten op een releasedatum van de serie Nightflyers, maar er zijn inmiddels wel een aantal details te verzamelen. Onlangs deelde Netflix bovendien de eerste beelden van deze serie, die is gebaseerd op het verhaal van schrijver George R.R. Martin (Game of Thrones). Daarnaast is er ook een duidelijker beeld van de acteurs in Nightflyers ontstaan.

Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?