Netflix Newsflash

Netflix Newsflash Extra: Star Trek: Discovery • Santa Clarita Diet

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt het belangrijkste nieuws van de afgelopen dagen kort samengevat.

Nieuws over Star Trek: Discovery seizoen 2

Het eerste seizoen van Star Trek: Discovery zit er al een paar maanden op en dus verschuift de aandacht zich nu naar het tweede seizoen. Deze week is bekend geworden dat Anson Mount in dit tweede seizoen de rol van captain Christopher Pike zal spelen. Deze captain was in het verleden ook al in de originele serie van Star Trek te zien. De opnames van seizoen 2 gaan in april nog van start. In seizoen 2 zal ook Tig Notaro te zien zijn. De komiek heeft een gastrol gescoord in Star Trek: Discovery.


Santa Clarita Diet-showrunner filosofeert alvast over seizoen 3

Met veel enthousiasme is Santa Clarita Diet seizoen 2 ontvangen en er bestaat dus goede hoop dat er ook een derde seizoen van gemaakt zal worden. De bevestiging moet echter nog komen vanuit Netflix, maar Victor Fresco, showrunner van de serie, is er zeker van dat die bevestiging er vroeg of laat wel komt. Fresco heeft namelijk al veel ideëen voor Santa Clarita Diet seizoen 3 en deelde deze met The Hollywood Reporter.


Netflix bestelt tweede seizoen van Alexa & Katie

Van Alexa & Katie is het wel zeker dat er een tweede seizoen komt. Op social media bevestigde de streamingdienst het nieuws dat Alexa & Katie seizoen 2 officieel besteld is. De tienerserie kwam eind vorige maand uit op Netflix en wist de doelgroep dus te bekoren. Dat werd weer gewaardeerd door Netflix, waarna er groen licht werd gegeven voor nieuwe afleveringen. Wanneer Alexa & Katie seizoen 2 verwacht mag worden is nog niet bekend.


Michael C. Hall spreekt uitgebreid over nieuwe Netflix-serie Safe

Michael C. Hall stond deze week uitgebreid in het nieuws bij Cannesseries Festival. Hij was voorzitter van de jury die ingestuurde series beoordeelden. Zelf is de geprezen acteur ook nog actief. Zo is hij binnenkort bijvoorbeeld te zien in de serie Safe, gebaseerd op het verhaal van auteur Harlan Coban. Deze serie verschijnt in Nederland exclusief op Netflix. De acteur die we vooral kennen als Dexter, ging alvast in op Safe.


Kristen Bell in ‘gesprek’ met dieren uit Netflix-series

Begin deze week kwam Netflix met een onderzoek naar buiten waaruit bleek dat onze huisdieren de beste bingepartners zijn. Het was geen toeval dat de resultaten van dit onderzoek nu naar buiten kwmaen, want in Amerika werd Dierendag deze week gevierd. Om nog meer aandacht aan Dierendag te geven ging Kristen Bell, bekend van The Good Place, het ‘gesprek’ aan met verschillende dieren die in Netflix-series, zoals The Crown en Unbreakable Kimmy Schmidt, te zien zijn geweest.


Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?