Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 16 2017

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week!

The Crown veelvuldig genomineerd voor een Bafta TV Award 

De nominaties voor de Bafta TV Awards zijn bekend gemaakt en The Crown van Netflix behoort tot één van de grote kanshebbers. The Crown is namelijk in vijf categorieën genomineerd door de British Academy of Film and Television Arts. Claire Foy kan een Bafta winnen in de categorie beste actice. John Lithgow en Vanessa Kirby werden genomineerd vanwege hun bijrollen. The Crown zelf is genomineerd in de categorie beste serie. Op 14 mei worden de winnaars bekend gemaakt.


Netflix ontwikkelt serie, gebaseerd op The Haunting of Hill House

Netflix is volgens Variety bezig met het ontwikkelen van een serie die gebaseerd is op The Haunting of Hill House, van schrijver Shirley Jackson.  Dit boek wordt geroemd en zelfs het beste horrorverhaal van de twintigste eeuw genoemd. Netflix zou dit verhaal nu in de vorm van een serie willen gieten. De verfilming van The Haunting of Hill House moet uit tien afleveringen bestaan en Mike Flanagan moet voor het verhaal zorgen.


Grace and Frankie seizoen 4 nu al besteld

Nog lang niet iedereen heeft het derde seizoen van Grace and Frankie al uitgekeken, maar toch is er nu al groot nieuws over deze komedie. Netflix heeft namelijk het vierde seizoen al besteld van Grace and Frankie. Daarnaast kwam Grace and Frankie met nog een opvallend nieuwtje. In dit vierde seizoen zal namelijk een populair personage uit Friends te zien zijn. Lisa Kudrow is namelijk gestrikt om een belangrijke rol in het vierde seizoen te vervullen.


Netflix verwelkomt net geen vijf miljoen nieuwe klanten in kwartaal 1

In april is het tweede kwartaal van 2017 gestart en dus zijn de kwartaalcijfers van Netflix van de eerste drie maanden van het jaar bekend. Daaruit bleek dat er  4,95 miljoen klanten bij zijn gekomen voor de streamingdienst. Dat aantal valt ongeveer een half miljoen leden lager uit dan verwacht. In het laatste kwartaal van 2016 viel het aantal nieuwe leden juist hoger dan verwacht uit.


The Meyerowitz Stories verschijnt dit jaar nog op Netflix

Netflix heeft de streamingrechten voor The Meyerowitz Stories bemachtigd. De film, met onder andere Adam Sendler, Ben Stiller en Dustin Hoffman, werd vorig jaar opgenomen in New York City en moet in 2017 nog op Netflix verschijnen. The Meyerowitz Stories is een film van Noah Baumbach. Eerder maakte hij al Greenberg, Kicking and Screaming en The Squad an the Wale. Wanneer The Meyerowitz Stories exact op Netflix te zien is moet nog bekend worden gemaakt.


Finaleseizoen van Bloodline verschijnt eind mei op Netflix

Het aftellen naar het laatste seizoen van Bloodline kan beginnen. Op tweede paasdag werd de releasedatum middels een clip bekend gemaakt. In deze korte video waren flitsen van het nieuwe seizoen te zien. Bloodline seizoen 3 verschijnt op 26 mei op Netflix en dit zal ook het laatste seizoen van de geroemde dramaserie zijn.

Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?