Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 16 2018

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week!

Bijna één miljoen leden meer dan verwacht voor Netflix

Netflix heeft maandagavond de resultaten van het eerste kwartaal van 2018 bekend gemaakt. De cijfers zagen er goed uit voor de aandeelhouders, want er zijn in de eerste drie maanden van dit jaar meer leden bijgekomen dan aanvankelijk was verwacht. Er werd namelijk gerekend op 6,35 nieuwe leden, maar het werden er veel meer. Liefst 7,41 miljoen mensen sloten een abonnement bij Netflix af.

Acteur uit Vampire Diaries speelt in Netflix-serie V-Wars

Netflix heeft acteur Ian Somerhalder aan boord gehaald voor een nieuwe serie. Somerhalder is met name bekend van zijn rol in The Vampire Diaries. Daarin speelde hij Damon Salvatore en ook in V-Wars, de nieuwe Netflix-serie, draait het ook om vampiers. Somerhalder speelt Dr. Luther Swann en ziet zijn beste vriend veranderen in een vriend en daarna raken steeds meer mensen geïnfecteerd. De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van schrijver Jonathan Maberry.


Review: Lost in Space is een lust voor het oog

Sinds vrijdag staat er een nieuwe serie op Netflix waar veel van wordt verwacht. Lost in Space is in de eerste dagen na de première op Netflix vrij goed ontvangen en ook wij keken met een kritische blik naar de serie. Het is Zack Estrin gelukt om een moderne, boeiende serie neer te zetten die velen zal verrassen met prachtig camerawerk, goede acteurs en bijzonder fraaie special effects. Lees de volledige review hier.


Actrices van GLOW blikken vast vooruit op seizoen 2

Het is nog niet bekend wanneer GLOW seizoen 2 op Netflix te zien zal zijn, maar inmiddels sijpelen de eerste berichten over de inhoud van dit nieuwe seizoen naar buiten. Een aantal actrices van GLOW was te gast bij Deadline en blikte vooruit op de nieuwe afleveringen. Zo konden zij vertellen dat het er in seizoen 2 behoorlijk anders uit zal zien. Zo draait het nieuwe seizoen vooral om de wijze waarop de show tot stand is gekomen en is er minder aandacht voor het opleiden van de dames. Bang dat er niet meer geworsteld wordt hoeven we ook niet te zijn, want volgens Betty Gilpin wordt er juist meer geworsteld.


Martin Scorsese regisseert nog een project van Netflix

Martin Scorsese is aangewezen als regisseur voor de SCTV reunion special. Deze documentaire gaat over de acteurs die in de komische show speelden in de jaren zeventig en tachtig. Met Scorsese als regisseur wordt teruggekeken op deze periode. Het is de tweede job van Scorsese voor Netflix, want de geprezen regisseur is ook bezig met The Irishman. In deze film speelt onder andere ook Robert de Niro.

Releasedatum Dear White People seizoen 2 is bekend

Het tweede seizoen van Dear White People is in aantocht. Netflix en de serie hebben de releasedatum inmiddels bekend gemaakt, gevolgd door de eerste beelden van dit nieuwe seizoen. Vanaf 4 mei staan de tien fonkelnieuwe afleveringen allemaal online. Dan zal er dus ook antwoord gegeven worden op de vele vragen die open zijn blijven staan na de cliffhanger van het eerste seizoen.

Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?