Netflix Newsflash

Netflix Newsflash Extra: House of Cards • Stranger Things

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt het belangrijkste nieuws van de afgelopen dagen kort samengevat.

‘Doug‘ spreekt over vertrek Kevin Spacey uit House of Cards

Michael Kelly heeft zich uitgelaten over Kevin Spacey. De acteur raakte nauw bij Spacey betrokken, omdat hij vaak met hem samenspeelde in House of Cards. Kelly als Doug Stamper en Spacey natuurlijk als Frank Underwood. Kelly vertelde onder andere dat hij gemengde gevoelens had nadat bekend was gemaakt dat Spacey niet verder mocht bij House of Cards. Hij vond het raar om terug te gaan naar de set waar hij zoveel had samengewerkt met Spacey. Kelly noemt het een hartverscheurend verhaal.


Twee nieuwe personages aangekondigd voor Stranger Things seizoen 3

Netflix heeft aangekondigd dat Cary Elwas en Jake Busey in Stranger Things seizoen 3 zullen spelen. Momenteel wordt er hard gewerkt om binnenkort te kunnen beginnen met de opnames van het nieuwe seizoen en dus wordt er achter de schermen gecast. Elwas speelde bijvoorbeeld ook in Saw en zal in Stranger Things Mayor Kline spelen. Een man die vooral gefocust is op zijn eigen imago en minder bezig is met de stad. Busey had een rol in Ray Donovan en zal in ST3 in de huid van journalist Bruce kruipen.


Idris Elba speelt hoofdrol in nieuwe Netflix-komedie

Idris Elba heeft de hoofdrol in de komedieserie Turn Up Charlie te pakken. Deze serie is net besteld door Netflix en het betreft een komedie. Er zullen acht afleveringen gemaakt worden en het zal voor Elba niet moeilijk zijn zich in zijn rol te verplaatsen. In Turn Up Charlie speelt ‘Luther’ immers een DJ en tegenwoordig houdt de acteur zich ook bezig met het maken van muziek. Zo staat hij binnenkort bijvoorbeeld op het Belgische dancefestival Tomorrowland.


Nieuwe podcast van Netflix online

Netflix heeft voor de derde keer een podcast gepubliceerd. In de podcast worden series en films besproken met bekende gasten en fans van Netflix. Vorig jaar trapte Netflix af met een podcast over Stranger Things en twee maanden geleden ging het over Altered Carbon. In de derde episode werden er verschillende onderwerpen aangesneden. Onderwerpen als hiphop, muziekdocumentaires, soundtracks van films en series. The Defiant Ones en Rapture zijn bijvoorbeeld series die besproken werden door Birgit Schuurman, Michiel Veenstra, Big2 en Harold de Boer.


Netflix heeft The Order met Jake Manley besteld

Netflix heeft deze week ook de supernaturalserie The Order besteld. Deze tiendelige serie draait om Jack Morton, een eerstejaars. die toetreedt tot een legendarische geheime genootschap. Dit is The Order en zo komt Jack terecht in een wereld vol magie, monsters en intriges. Jack wordt gespeeld door Jake Manley (Heroes: Reborn), Sarah Grey (Legends of Tomorrow), Matt Frewer (Altered Carbon), Sam Trammell (true Blood) en Max Martini (Training Day, Revenge).


Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?