Laatste nieuws over Netflix Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 17 2016

Netflix Newsflash1
Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week met ook een kijktip!

Seizoen 3 Unbreakable Kimmy Schmidt laat langer op zich wachten

Het tweede seizoen van Unbreakable Kimmy Schmidt is iets meer dan een jaar na seizoen 1 op Netflix verschenen. Op het derde seizoen zullen we waarschijnlijk iets langer moeten wachten. De opnames beginnen namelijk later dan normaal de bedoeling is. Dit heeft alles te maken met de zwangerschap van Ellie Kemper, de hoofdrolspeelster in Unbreakable Kimmy Schmidt. In november zal er waarschijnlijk pas gestart worden met het opnemen van Unbreakable Kimmy Schmidt seizoen 3 en vervolgens in mei 2017 op Netflix verschijnen.


Bijna 1,5 miljoen huishoudens in Nederland hebben Netflix-abonnement

Uit cijfers van Telecompaper is eens te meer de populariteit van Netflix in Nederland bewezen. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat inmiddels 1,47 miljoen huishoudens in Nederland een abonnement hebben op Netflix. Ten opzichte van een jaar eerder ligt dat aantal vijftien procent hoger. Een groot deel daarvan betaalt bovendien een maandelijks bedrag en zit dus niet meer in de gratis proefperiode. In totaal wordt er door 84% van de huishoudens per maand betaald om gebruik te kunnen maken van Netflix.


Gilmore Girls: Feitjes & Weetjes én de eerste beelden

Hoewel er nog geen releasedatum van het vervolg van Gilmore Girls bekend is wordt er nu al naar uitgekeken. Het nieuws dat Netflix aan een revival werkt van Gilmore Girls zorgde dan ook voor enthousiaste reacties. Sindsdien is er bijna wekelijks nieuws over deze populaire serie en ook zijn de eerste beelden naar buiten gekomen. Wij plaatsten deze beelden inclusief alle nieuwtjes in een overzicht!


Nieuwe castleden toegevoegd aan Marvel’s Iron Fist

Na Daredevil, Jessica Jones en Luke Cage wordt Iron Fist de vierde en laatste serie van Marvel op Netflix. Het zal nog wel een tijd duren voordat Iron Fist gereleased wordt op Netflix, maar de cast krijgt al aardig vorm. Dat Finn Jones Daniel Rand speelt was al bekend, maar nu zijn ook Jessica Stroup en Tom Pelphrey toegevoegd aan de cast. Zij zullen in de rol van Joy (Stroup) en Ward (Pelphrey) Meachum kruipen.


Netflix koopt Sci-Fi-drama Travelers

Netflix heeft de rechten verworven voor de Canadese productie Travelers. Deze Sci-Fi-serie speelt zich af in de toekomst, waarbij er mensen teruggezonden worden naar de 21ste eeuw. Travelers komt van de hand van Brad Wright. Eerder was Wright co-producent bij het populaire Stargate SG-1. Eric McCormack (Will & Grace) heeft naar verluidt de hoofdrol te pakken voor Travelers.


The Do-Over is goed voor de lachspieren

The Do-Over is het tweede project van Adam Sandler in opdracht van Netflix en verschijnt op 27 mei op Netflix. De streamingdienst heeft ondertussen de eerste beelden van deze komedie vrijgegeven en deze mogen er wezen. Er kan een hoop hilariteit van Sandler en David Spade verwacht worden in The Do-Over. In dit geval is Spade diegene die op kijkt tegen Sandler, maar dat pakt slecht uit voor beide personen.


Kijktip: Catching the Sun

Het was op 22 april weer de Dag van de Aarde, waarop er door mensen wordt stilgestaan bij de invloed van het consumentengedrag op de aarde. Precies op deze dag ging Catching the Sun in première. Deze documentaire gaat in om de wereld-economie van de zonne-energie en de impact die het heeft op werkzoekenden in de Verenigde Staten. Catching the Sun werd zelfs getipt door niemand minder dan Leonardo DiCaprio.


Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?