Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 17 2017

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week!

13 Reasons Why populair op Twitter en komt er een seizoen 2?

De entree van 13 Reasons Why doet om meerdere redenen veel stof opwaaien. De serie is er in ieder geval in geslaagd om de meest veelbesproken serie te zijn van het moment. Variety heeft uitgerekend dat er sinds de verschijning op 30 maart liefst elf miljoen keer over 13 Reasons Why is getweet. Een goede tweede en derde waren The Vampire Diaries en The Walking Dead. Ondertussen wordt regelmatig de vraag gesteld of er een tweede seizoen komt. In principe was 13 Reasons Why namelijk een miniserie met een gesloten verhaal, net zoals in het boek. Er zijn echter nog wel een aantal losse eindjes. Jay Asher, schrijver van het boek, heeft zich inmiddels uitgesproken voor een tweede seizoen.


Eerste beelden House of Cards seizoen 5 vrijgegeven

Over iets meer dan een maand verschijnt House of Cards seizoen 5 op Netflix. We hebben er dan bijna vijftien maanden op moeten wachten. De komende weken zullen we dus meer over House of Cards horen via Netflix. Het startschot is gegeven met de eerste vijf beelden van House of Cards. In het vierde seizoen had Frank Underwood het zwaar, maar krabbelde hij ook op na de tegenslagen. We zagen in het afgelopen seizoen van House of Cards dat Underwood de strijd aan moest gaan met Wil Conway. In seizoen vijf gaat deze strijd verder.


Shadowhunters krijgt derde seizoen

Shadowhunters zit halverwege het tweede seizoen en we wachten op het vervolg vanaf 6 juni, toch is er al goed nieuws te melden over de serie. De cast had deze week een Q&A op Facebook en daarin werd het nieuws bekend gemaakt dat er een derde seizoen gaat komen. In 2018 komen er liefst nog eens twintig afleveringen bij. In Nederland is de serie wekelijks te zien op Netflix. Na hoge verwachtingen waren de reacties over de eerste campagne wat gematigd, maar toen de serie eenmaal vorderde werden de recensies steeds positiever.


Kimmy gaat naar college

Over een maand verschijnt Unbreakable Kimmy Schmidt seizoen 3 op Netflix en om alvast in de stemming te komen is nu de trailer van deze komische serie te zien. Het volledige derde seizoen is vanaf 19 mei te bekijken. Wat we alvast te weten komen over het nieuwe seizoen is dat Kimmy naar college gaat en Titus bedrogen wordt door zijn vriend. En dat zorgt voor opmerkelijk veel geweld.


Breaking Bad en BCS-acteur loopt zomaar in Groningen

Een bekende Nederlander tegenkomen in de supermarkt, het is ons allemaal wel eens overkomen. Maar zomaar oog in oog staan met een acteur uit Breaking Bad en Better Call Saul is geen alledaagse kost. En al helemaal niet in Groningen! Giancarlo Esposito, oftewel Gus Frings, was afgelopen weekend in ons land om langs te gaan bij vrienden en zo liep hij pardoes in de Jumbo. Jelle Beerba en Julian Mathies lieten de kans niet lopen, schoten hem aan en gingen op de foto.


Gaat The Keepers Making a Murderer overtreffen?

Netflix komt in mei wederom met een geruchtmakende documentaire. The Keepers is een documentaire over de mysterieuze moord op Zuster Cathy Cesnik in de jaren ’60. Vanaf 19 mei staan de 7 afleveringen online op Netflix. De makers van Making a Murderer zijn ook betrokken bij The Keepers en in combinatie met de spannende teaser zijn de verwachtingen al hoog gespannen.

Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?