Netflix Newsflash

Netflix Newsflash Extra: Riverdale • La Casa de Papel • The Sinner

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt het belangrijkste nieuws van de afgelopen dagen kort samengevat.

Vanessa Morgan en Charles Melton vaker in Riverdale

Terwijl het tweede seizoen van Riverdale nog in volle gang is, druppelen langzaam aan ook de nieuwtjes binnen over het derde seizoen. Zo zullen Vanessa Morgan (Toni Topaz) en Charles Melton (Reggie) in het derde seizoen een grotere rol krijgen in Riverdale. Ze behoren dan tot de Series Regulars, wat betekent dat we ze vaker terugzien.


Mix van de lach van Denver uit La Casa de Papel

La Casa de Papel wordt niet alleen geloofd door zijn goede verhaal, maar ook vanwege de fantastische personages. Denver is één van de favorieten in de Spaanse hitserie. Opvallend aan hem is dat hij een geweldige lach heeft. Fans hebben nu besloten dat er iets met zijn lach gedaan moet worden en hebben een YouTube-video gemaakt waarin je tien uur nonstop naar zijn lach kan luisteren. Ook is er een Behind the Scenes filmpje met meest grappige momenten.


The Sinner seizoen 2 heeft lanceerdatum

The Sinner krijgt een tweede seizoen van USA Network en inmiddels is bekend geworden dat het tweede seizoen in de zomermaanden wordt uitgezonden. Dat gebeurde ook met seizoen 1, waarna we dat seizoen op 7 november in één keer op Netflix konden kijken. Mogelijk kunnen we dat ook verwachten van The Sinner 2, al is dat nog niet officieel. In het tweede seizoen zal een nieuwe zaak centraal staan, het verhaal uit seizoen 1 is afgerond.


Eigen documentaire voor Napoli op Netflix

In navolging van Juventus kunnen we binnenkort op Netflix ook aan de slag met een eigen documentaire van Napoli. In de serie worden we onder meer meegenomen in de geschiedenis van de club en interviews van spelers. Marek Hamsik, de aanvoerder van de club, krijgt ook een speciale plek in de docu. Het complete seizoen verschijnt op 31 mei in één keer op Netflix.


Arrow neemt afscheid van personage en showrunner

Arrow zal afscheid nemen van één van zijn personages en van de showrunner. Paul Blackthorne, die in de huid kroop van Quentin Lance, verlaat de serie. Dat maakte Variety bekend in aanloop naar het zevende seizoen van de serie. Ook is Marc Guggenheim niet langer de showrunner. Hij gaat de rol van executive consultant op zich nemen, terwijl Beth Schwartz de nieuwe showrunner is.


Hier gaat 13 Reasons Why seizoen 2 over

13 Reasons Why gaat op 18 mei verder met seizoen 2 op Netflix. Ondertussen wordt steeds meer duidelijk waar het tweede seizoen van de tienerdrama-serie om draait. Zo zijn de tapes verleden tijd, speelt seksueel misbruik een grote rol en komen we meer te weten over een misselijkmakend geheim dat tijdens de rechtszaak tussen Hannah’s ouders en het schooldistrict wordt geopenbaard.


Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?