Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 19 2018

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt het belangrijkste nieuws van de afgelopen dagen kort samengevat.

Ali Wong in nieuwe Netflix Original

Netflix heeft een nieuwe bekende naam gestrikt voor zijn Netflix Original Tuca and Bertie. Ali Wong, de komiek die doorbrak met haar stand-up special Baby Cobra, is één van de personen die een stem inspreekt voor de geanimeerde komedieserie. Nadat eerder al bekend was dat Tiffany Haddish de stem van Tuca inspreekt, is het aan Ali Wong om de stem van Bertie in te spreken. Het project van Tuca and Bertie is afkomstig van de makers van BoJack Horseman.


Peaky Blinders krijgt nog twee extra seizoenen

Goed nieuws voor de fans van Peaky Blinders. Het zag er even naar uit dat het na vijf seizoenen klaar zou zijn voor de Britse gangsterserie, maar nu is duidelijk geworden dat er toch nog een zesde en zevende seizoen komt van Peaky Blinders. “We zijn blij dat er een zesde seizoen komt en hoogstwaarschijnlijk ook een zevende. We hebben met hoofdrolspeler Cillian Murph gesproken en hij gaat er volledig voor”, aldus het verhaal van bedenker Steven Knight.


The Defenders bijna in Avengers: Infinity War

Het had niet veel gescheeld of The Defenders hadden ook een rol gekregen in Avengers; Infinity War. De film draait momenteel in de bioscoop en kan rekenen op heel veel lovende reacties. In de film blijkt heel wat mankracht nodig om Thanos te verslaan. Toch kregen The Defenders, bestaande uit Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist, uiteindelijk geen rol in de film. “We hebben samen met de schrijvers van de film overwogen om personages uit de Marvel-televisieseries toe te voegen. Maar het verhaal dat verteld werd in de films was al zo ingewikkeld en uitgebreid, dat we daar al onze hadden vol aan hadden”, aldus mederegisseur Anthony Russo.


Hoofdrol voor Netflix Drama Messiah vergeven

De hoofdrol voor de Netflix Drama-serie Messiah is inmiddels vergeven. De aankomende Netflix Original was nog op zoek naar een nieuw hoofdpersoon, maar volgens Variety is die inmiddels gevonden. Michelle Monaghan voegt zich bij de cast voor de tien afleveringen tellende serie. Zij kruipt in de rol van hoofdpersoon Eva Geller.


Nieuwe vijand voor Luke Cage in seizoen 2

Luke Cage kan op 22 juni rekenen op zijn tweede seizoen bij Netflix. Uit een trailer die is verschenen van de superheldenserie blijkt dat Luke Cage in seizoen 2 te maken krijgt met een nieuwe vijand. Bushmaster zal het Luke Cage moeilijk maken en ook Mariah Dillard doet een poging. In de trailer is al direct te zien dat het niet makkelijk wordt voor Luke Cage.


Selena Gomez maakt single voor 13 Reasons Why

Selena Gomez is één van de producers van 13 Reasons Why. De zangeres weet nog goed hoe zij het boek Thirteen Reasons Why zo’n negen jaar geleden van haar moeder kreeg. Het verhaal liet zo’n indruk achter, dat Selena Gomez het verhaal graag in een serie wilde uitbrengen bij Netflix. Voor seizoen 2 heeft Selena Gomez zelfs een speciale soundtrack gemaakt. Op 10 mei kunnen we die single verwachten, acht dagen voor de release van 13 Reasons Why seizoen 2.


Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?