Netflix Newsflash

Netflix Newsflash Extra: Stranger Things • The Sinner • Fargo

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt het belangrijkste nieuws van de afgelopen dagen kort samengevat.

Nieuw castlid voor Stranger Things seizoen 3

Achter de schermen wordt alweer hard gewerkt aan een derde seizoen van Stranger Things. Dat seizoen zal ook een aantal nieuwe personages verwelkomen waarvan één inmiddels bekend is. Het gaat om Francesca Reale, die volgens Variety in de huid kruipt van Heather. Heather is een populaire badjuffrouw bij de Hawkins community Pool. Eerder was zij al te zein in onder meer Haters Back Off.


Hoofdrol voor Carrie Coon in The Sinner seizoen 2

Het tweede seizoen van The Sinner is definitief in aantocht. In de aanloop naar seizoen 2 is al het één en ander bekend geworden wat we kunnen verwachten. Zo zijn er hoofdrollen voor Carrie Coon, Natalie Paul en Hannah Gross. Carrie Coon speelt Vera, Natalie is detective in opleiding Heather en Hannah Gross is een schoolvriendin. Carrie, die een hoofdrol heeft in The Sinner, speelde eerder al in The Leftovers en Fargo.


Makers Riverdale komen met You over een moordende stalker

De makers van Riverdale zijn voor Netflix aan de slag gegaan met een nieuwe serie Het gaat om You, een serie waarin we te zien krijgen hoe kwetsbaar we allemaal zijn voor stalking en manipulatie door de populariteit van social media. Greg Berlanti, bekend van onder meer Riverdale, is één van de producten. Ook Sera Gamble van Supernatural heeft meegeholpen.


Fargo seizoen 4 pas in 2020

Voor wie nu al reikhalzend uitkijkt naar het vierde seizoen van Fargo is er slecht nieuws. De vrees was al enigszins dat het nog wel even kon duren voordat seizoen 4 zou verschijnen en die vrees is nu werkelijkheid geworden. We hoeven de succesvolle serie niet voor 2020 terug te verwachten. De overvolle agenda van Hawley en het feit dat de serie alleen in de wintermaanden wordt opgenomen zorgen voor de vertraging.Actrice uit Riverdale en Stranger Things openhartig over psychische problemen

Shannon Purser schittert vandaag de dag in series als Riverdale en Stranger Things, maar voor haar waren de afgelopen jaren behoorlijk zwaar. Shannon liet in een openhartig interview weten dat OCD haar leven beheerst. De obsessieve-compulsieve stoornis zet haar toe tot dwanghandelingen en dwanggedachten. Ook kwam ze in een zware depressie terecht. Vandaag de dag gaat het echter een stuk beter met de actrice. “Al besef ik dat ik nooit helemaal zal genezen. Ik zal moeten blijven vechten. Maar dat wil ik ook blijven doen. Ik geniet nu van het leven en dat wil ik ook blijven doen.”

Eerste trailer 13 Reasons Why vrijgegeven

Het gaat niet heel lang meer duren voordat 13 Reasons Why seizoen 2 op Netflix verschijnt. Op 18 mei worden de dertien afleveringen van het tweede seizoen in één keer toegevoegd aan het aanbod. Netflix heeft nu een eerste trailer online geplaatst waarin we al snel te zien krijgen dat het eerste seizoen slechts een begin was.


Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?